Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Zagorju
Povratak na članak

Bakica donijela klupicu, sjela nasred ceste i prekinula asfaltiranje!

Strahuje da će, kada radovi budu završeni, susjedova voda s brijega po novom asfaltu puno brže dolaziti pred njeno dvorište.

Komentari 3

DU
Deleted user
19:52 31.05.2017.

Nisu nikakva zagorska posla, nego Divlji zapad, a bakičine sumnje mogle bi biti opravdane. Čisto mi je žal da se ja sama toga nisam zmislila dok su mi ono prekpreklani, preklani i lani rekonstruirali ulicu, ove godine stali, dogotovili skroz nisu!!! Ali kak o konkretnim radovima u bakičinom selu ipak nemam pojma, možda se baš tam odvija izuzetak od običaja u zagorskoj cestogradnji i rekonstrukciji, pa nemo o tome. Nego dragi VL, pročitajte par put taj članak, kak je vaš lokalni kolega to lijepo napisal, gramatički i pravopisno točno, bez poluengleskih nakaradnih čuda, kaj velite na to?

VL
IL
ilijan1a
18:51 31.05.2017.

Zagorska posla

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.