Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Baki muškarci kucali na vrata tražeći seks, a ona im ovako odlučila stati na kraj

U susjedstvu jedne bake iz engleskog grada Birkenheada očito se nalazi 'salon za masažu' pa muškarci u potrazi za njim svake noći ženi kucaju na vrata, no ona je sada stavila natpis kojim će ih, nada se, otjerati
30. rujna 2017. u 18:45 2 komentara 8272 prikaza
bordel
Foto: Thinkstock

Jedna je baka odlučila stati na kraj muškarcima koji stalno kucaju na vrata njezine kuće misleći kako je riječ o bordelu.

Colin Orr Online ljubav Fatalnoj Ukrajinki slao novac, a gorku istinu saznao je tek na aerodromu

Naime, u bakinom susjedstvu u engleskom gradu Birkenheadu očito se nalazi kuća u kojoj se ilegalno pružaju seksualne usluge, a muškarci ne znaju na kojem je točno kućnom broju pa kucaju na vrata ove bake koja je željela ostati anonimna, piše Metro.

Ona priča kako kod nje često prespavaju unuci i da joj je neugodno kad usred noći ima ovakve scene.

Zbog toga je slučaj prijavila policiji, a na vrata je postavila natpis kojim će, nada se, otjerati muškarce u potrazi za seksualnim uslugama.

– Ovo je privatna adresa, ne salon za masažu – napisala je baka u nadi kako joj više nitko usred noći neće kucati na vrata.

Policija istražuje slučaj i pokušava otkriti gdje se nalazi bordel koji muškarci po noći traže.

kreditna kartica Svaka joj čast Djevojci dao broj kartice da si kupi što želi kako bi izašla s njim, a ona ga šokirala odabirom Beograd Humani oglas Starica besplatno daje stan studentici, a zauzvrat traži samo jedno mrtvac Prijavila ih kolegica Medicinske sestre suspendirane jer se nisu mogle nagledati 'opreme' mrtvog pacijenta
Jelena Dokić
nesalomljiva
Branio je kćeri vezu s Hrvatom: Tukao me remenom, pljuvao, tjerao da stojim gola
PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu