Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI AUTOMOBIL

Bačić o Mercedesu: Nije nam Žalac objasnila, nismo je ni pitali

Branko Bačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
20.03.2019.
u 10:59

Vjerojatno ministrica Žalac tome još dati potpunu informaciju. Ne znam što bih ja tu trebao dodati informaciju o imovini roditelja pojedinih ministara - dodaje Bačić.

Nakon sjednice Kluba zastupnika HDZ-a u Saboru, predsjednik tog kluba Branko Bačić ustvrdio je kako tamo nisu razgovarali o Mercedesu ministrice Gabrijele Žalac kojeg nema navedenog u imovinskoj kartici.

- Nije nam objasnila, nismo je ni pitali jer je dala izjavu uoči sjednice Kluba - kazao je kratko, a na pitanje nije li mu sporno i je li tražio objašnjenje zbog toga što je riječ o automobilu čiji najam dnevno stoji 1250 kuna, a već danima stoji u njezinu dvorištu, uzvratio je da je „ministrica rekla da automobil nije njezin nego da pripada njezinoj majci koja ga trenutno unajmljuje, a kasnije će ga kupiti“.

- Vjerojatno ministrica Žalac tome još dati potpunu informaciju. Ne znam što bih ja tu trebao dodati informaciju o imovini roditelja pojedinih ministara - dodaje Bačić.

Nisu razgovarali ni o komemoraciji u Jasenovcu iako Vlada prima odbijenice manjinskih i ostalih zajednica na prijedlog da se održi zajednička, jedinstvena komemoracija.

Danas ćemo imati sastanak vladajuće koalicije na kojemu ćemo vjerojatno razgovarati i o komemoraciji u Jasenovcu. Očekujem dolazak i predstavnika SDSS-a jer iz razgovora sa zastupnicima te stranke nisam stekao dojam niti shvatio na bilo koji način da Klub zastupnika SDSS-a nije član vladajuće većine, dapače, razgovarali smo i o projektima koji su pred nama. Ni u dosadašnjoj suradnji nisam vidio nikakav problem zbog čega Milorad Pupovac ne bi došao na sastanak i sudjelovao u radu vladajuće koalicije – komentira Bačić. Nije znao reći koju premijer ima obavezu taj dan pa treću godinu za redom neće sudjelovati na komemoraciji na Bleiburgu.

- Što se tiče komemoracije, jasan je stav Vlade, HDZ-a i vladajuće većine u Saboru da ove godine želimo da se obilježi stradanje na Bleiburgu – zaključuje.

Pogledajte video: Gabrijela Žalac o Mercedesu

Komentara 5

AN
antonelić
11:09 20.03.2019.

gosp. b. bačić uvijek spremno objašnjava sve ono što je neobjašnjivo ... evo npr. kako je objasnio pronalazak 300.000 eura u sefu hadezea u središnjici u srpnju 2009.g ... ili kako je objasnio ličinke kućnog moljca u maneštri u školi dolac u rijeci koji je kuhala njegova tvrtka ? ...

SA
samobalic
12:12 20.03.2019.

Vlada i drzava nam sve vise i vise lice na bivsu Jugu,ili na S.Koreju.

JU
junkerovkaputzapovlačenje
11:50 20.03.2019.

ma objasni kao i jarnjak ,,Jarnjak: HDZ nije dobio novac prilikom povrata BMW-a - Taj je auto plaćen kada je vraćen natrag. Plaćanje nije obavljeno prilikom preuzimanja nego prilikom povrata ,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije