Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni kandidat o izbornim prijevarama:

B. Mikšić: Mesić i Sanader dogovorili su 2005. da u 2. krug ide J. Kosor

Boris Mikšić
16.12.2009.
u 19:46

Boris Mikšić pokazao je i neke od listića s izbora 2005. koji su propali jer su nestali s glasačkih mjesta, a tvrdi da ih ima 15.000.

– Imamo oko 15.000 listića s predsjedničkih izbora 2005. koji nisu evidentirani iako svaki ima serijski broj. Ti su listići propali jer su nestali s glasačkih mjesta gdje su trebali biti pohranjeni i bačeni na smetišta.

A dostavljeni su nam iz svih krajeva Hrvatske – kazao je predsjednički kandidat Boris Mikšić pokazujući mnogobrojne, pet godina stare izborne listiće na kojima je zaokruženo njegovo ime, ali i ono J. Kosor. Upozorio je da bi listići i na skorim izborima mogli doživjeti istu sudbinu.

– Usto, 2005. dogodio se tipičan primjer izborne prijevare jer su se Mesić i Sanader dogovorili da u drugi krug ide Jadranka Kosor – rekao je Mikšić. Kritizirao je i način na koji Nova TV i RTL prate neke kandidate.

– DIP nikada nije zaprimio sličan prigovor B. Mikšića ili bilo koga drugoga vezano uz izbore 2005. Stoga ove Mikšićeve izjave smatramo dijelom njegove izborne promidžbe. No dobijemo li službeni prigovor, DIP će se na to očitovati – kazao je glasnogovornik DIP-a H. Sadarić.

Iz HDZ-a kažu da su Mikšićeve tvrdnje besmislica iako bi po tome J. Kosor na posljednjim izborima imala još više glasova.

Ključne riječi

Komentara 9

HR
HrvatskaHrvatima
20:37 16.12.2009.

hahahhaha bili al si ga spustio s ovim o Margetiću hahaha

PR
Protivcenzure
03:34 17.12.2009.

aha tako je i ZATO ti nisi ušao u drugi krug i postao president. - - - Prijedlog DIPu povisite potreban broj potpisa za kandidature na slijedećim izborima kako za predsjednika tako za sabor.

HR
hrvatin
20:23 16.12.2009.

Naravno da je Miksic u pravu.Sanader je zato i zasluzio sve ovo sto mu mesic pakira sada jer prije se lizao s njim na svakom koraku,a za Miroslava Tudjmana je govorio kako on nece podrzavati politicke gubitnike?! Koje li drskosti! Eto mu sad,ko s vragom tikve sad od glavu mu se razbijaju.I jos nesto,vidi se koliki je bolesni narcis kad ga nije bilo sram sebe proglasiti pocasnim predsjednikom HDZa.Sebe a ne Tudjmana.Sve se vraca i sve placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije