Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni kandidat o izbornim prijevarama:
Povratak na članak

B. Mikšić: Mesić i Sanader dogovorili su 2005. da u 2. krug ide J. Kosor

Boris Mikšić pokazao je i neke od listića s izbora 2005. koji su propali jer su nestali s glasačkih mjesta, a tvrdi da ih ima 15.000.

Komentari 9

HR
hrvatin
20:23 16.12.2009.

Naravno da je Miksic u pravu.Sanader je zato i zasluzio sve ovo sto mu mesic pakira sada jer prije se lizao s njim na svakom koraku,a za Miroslava Tudjmana je govorio kako on nece podrzavati politicke gubitnike?! Koje li drskosti! Eto mu sad,ko s vragom tikve sad od glavu mu se razbijaju.I jos nesto,vidi se koliki je bolesni narcis kad ga nije bilo sram sebe proglasiti pocasnim predsjednikom HDZa.Sebe a ne Tudjmana.Sve se vraca i sve placa.

VL
HR
HrvatskaHrvatima
20:37 16.12.2009.

hahahhaha bili al si ga spustio s ovim o Margetiću hahaha

VL
PR
Protivcenzure
03:34 17.12.2009.

aha tako je i ZATO ti nisi ušao u drugi krug i postao president. - - - Prijedlog DIPu povisite potreban broj potpisa za kandidature na slijedećim izborima kako za predsjednika tako za sabor.

VL
BT
bili-tartuf
19:59 16.12.2009.

Bravo Moksíc´,...samo za ovu informaciju-montazú , \"znaju i pticí na grani\"..., a mozda i Margetic´...-:))

VL
Avatar Jorge
Jorge
21:53 16.12.2009.

\"DIP nikada nije zaprimio sličan prigovor B. Mikšića .... – kazao je glasnogovornik DIP-a H. Sadarić\" Tko je taj Sadarić? Zar je rođen poslije 2005.? Mikšić je uložio par prigovora, počevši od zabrane promatranja (nije stranka, a nije osnovao udrugu),), pa do prijevare u Čapljini, Zadru, itd. (imate na http://www.izbori.hr/2005Pred/index.html ). Te primjedbe je ismijao DIP, ali i GONG. Naravno, nakon desetak dana, kad je prošao rok za prihvaćanje primjedi pojavile su se informacije o \"mrtvim dušama\". Dakle, tog junca iz DIP-a prebacite na neki drugu platnu listu.

VL
MA
maxresist
10:08 17.12.2009.

Moj Mikšiću u drugi krug nisi prošao jer su u javnost procurile informacije kako tučeš ženu.

VL
BP
bpz
14:25 17.12.2009.

Bravo g. Mikšiću!!! Bar netko smije pokazati zube ovim našim kvazi političarima. A DIP i mediji su posebna priča. Oni su, kao i naše pravosuđe pod utjecajem politike i tih kvazi političara. Volio bih da g. Mikšić ode u drugi krug. No, bojim se da zato ne postoji šansa. Makar što ima dvojno državljanstvo (USA-HR), da postane predsjednikom, to ni amerima, a ni EU ne odgovara, jer da bi to njima odgovaralo, g. Mikšić bi na svim anketama već davni dana bio na prvom mjestu. Na žalost, njemu su ostavili da građanima dokaže da je pošten, poduzetan, da je na prošlim izborima izigran, prevaren, da baš ne tuče ženu, ili bar kod kuće nije mali Muhmed Ali u ringu. Najlakše blatiti čovjeka, to smo vidjeli u vezi drugih kandidata, jer narod samo to guta!!! I na kraju birat će onog kandidata za predsjednika, koji odgovara drugima… A to smo već vidjeli!!!

VL
SA
Savjest
15:58 19.12.2009.

Mi stvarno ne znamo kako među biračima stoje pojedini kandidati, ali je teško vjerovati da gg. Vukšić, Jurčević, Miroslav Tuđman, Škare Ožbolt pa i Vesna Pusić stoje mnogo bolje nego što im se ispitivanjem javnog mišljenja pripisuje. Pored očigledne činjenicee da njih mediji marginaliziraju ima još nekoliko razloga za takav njihov pložaj, među kojima je najvažniji da nisu našli dobitnu kombinaciju - ili ih demantira govor tijela, ili ne znaju govoriti onako kako narodu (cijelom i onima ča radu i onima ča kradu) odgovara. A što se tiče gđe Škare Ožbolt ona je zaista žrtva činjenice da je prerano \"zakokodakala\" (ne mogu reći \"kukuriknula\") a to je bilo kad se prerano suprotstavila g. Sanaderu. Nasuprot njoj gđa Kosor dugo je i strpljivo glumila poslušnicu, čak se dala poniziti kao kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima, te čekala i dočekala svoj trenutak: odlazak dra Ive, koji ju je, zahvaljujući njezinoj uspješnoj glumi, podcijenio. Ovakav model dolaska na vlast nije spolno uvjetovan, to su uspješno radili i mnogi muškarci u politici, još dok hrvatska država nije ni postojala!

VL
SA
Savjest
16:08 19.12.2009.

Što se tiče g. Mikšića, i on ima slične nedostatke kao i navedeno petoro kandidata, ali on ima nešto drugo: on je joker ovih izbora (uz g. Jurčevića), jer će on gotovo sigurno odmah poslije prvog kruga uputiti prigovor zbogg 600.000 \"mrtvih duša\", što može dovesti do poništavanja izbora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.