Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NE JENJAVA

Azerbajdžan tvrdi da je Armenija raketirala Mingačevir: 'To je barbarski iskaz očaja'

Armenski vojnik
Foto: ARMENIAN MINISTRY OF DEFENCE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
04.10.2020.
u 22:38

"U Mingačeviru se nalazi vodospremnik i ključna električna centrala", napisao je pomoćnik predsjednika Azerbajdžana

Pomoćnik predsjednika Azerbajdžana Hikmet Hajiyev je rekao da je armenska vojska raketirala u nedjelju navečer azerbajdžanski industrijski grad Mingačevir, a armenska strana te tvrdnje odbacuje.

"U Mingačeviru se nalazi vodospremnik i ključna električna centrala", napisao je Hajiyev na Twitteru i dodao da je napad "barbarski iskaz očaja".

Ministarstvo obrane Azerbajdžana potvrdilo je raketiranje gradova Mingačevir i Terter i navelo da u napadu ima ranjenih

Armenska je strana navode o raketiranju gradova u Azrebajdžanu odbacila. "To je još jedna azerbajdžanska dezinformacija", rekla je glasnogovornica aremnskog minsitarstva obrane Šušan Stepanyan.

Ključne riječi

Komentara 2

CO
cobalt60
01:45 05.10.2020.

Za sve je kriv novi Hitlr, Erdogan. Nažalost svijet kao ni uoči 2.Svj. rata ne reagira na vrijeme a tako će biti sve dokle diktator ne izazove veliki i ozbiljni rat.

HR
hrvat123
04:05 05.10.2020.

povjest se ponavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije