Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao osiguranje

Putnici šokirani: Ušuljao se u avion i zaključao u toalet

EasyJet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.11.2017.
u 09:36

Prije nego je avion uzletio iz zračne luke Gatwick posada je primijetila da je na toaletu stajao simbol "koristi se" iako su sva sjedala u zrakoplovu bila popunjena.

Putnici na nedjeljnom letu zrakoplovne kompanije EasyJet iz Londona u Ženevu ostali su šokirani kada su shvatili da se u njihov avion ušuljao muškarac i zaključao se u toalet, piše Local.

Prije nego je avion uzletio iz zračne luke Gatwick posada je primijetila da je na toaletu stajao simbol "koristi se" iako su sva sjedala u zrakoplovu bila popunjena. Muškarac koji se zaključao u toaletu je ubrzo uhićen. 

EasyJet
1/12

Zakasnio na svoj let

Jedan od putnika tog leta kazao je da su svi ostali u šoku. - Nismo znali kako mu je dopušteno da prođe kroz osiguranje - kazao je putnik.

Iz zračne luke su pojasnili da je 25-godišnji Švicarac kroz osiguranje prošao zato što je imao dozvolu za ulazak, ali nije stigao na svoj let za Ženevu pa se pokušao "prošvercati" na letu iza njega.

EasyJet je potvrdio da se putnik "ukrcao greškom" te da istražuju kako se to dogodilo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije