Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješno partnerstvo

AutoZubak i UNICEF Vukovarskim leptirićima doniraju Škodu Rapid

škoda
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
05.09.2014.
u 08:00

Program će voditi Doris Pinčić uz asistenciju Roberta Kurbaše i UNICEF-ove ambasadorice dobre volje Maje Vučić

Zajedničkim događanjem AutoZubak i UNICEF obilježavaju već sedmu godinu uspješnog partnerstva koje će biti okrunjeno zajedničkom donacijom automobila Škoda Rapid udruzi „Vukovarski leptirići“ koja skrbi za djecu s teškoćama u razvoju.

Zajedničko druženje na subotnjoj 'špici' organizatori su uoči nove školske godine u potpunosti posvetili djeci, pa će tako popularni zagrebački trg tom prilikom biti pretvoren u 'stazu' dječjih prava kojom će se djeca 'provozati' u maketama automobila koje će prethodno sami obojati i ukrasiti. Na kraju puta osvojit će nagrade za kreativnost i pokazano znanje o dječjim pravima.

Igra „Mala škola dječjih prava“ osmišljena je u povodu 25. obljetnice Konvencije o pravima djece. a sudjelujući u igri djeca će na zabavan način saznati koja su njihova prava.

Program će voditi Doris Pinčić uz asistenciju Roberta Kurbaše i UNICEF-ove ambasadorice dobre volje Maje Vučić.

Ključeve automobila predsjednik Uprave AutoZubaka Dimitrije Trbović i predstojnica Ureda UNICEF-a Valentina Otmačić uručit će članovima Udruge „Vukovarski leptirići“. Vozilo će Vukovarskim leptirićima olakšati odlazak na terapije i druge aktivnosti s djecom.

AutoZubak kao korporativni prijatelj UNICEF-a već sedmu godinu zaredom, zajedno sa svojim klijentima, daruje UNICEF-u novčana sredstva i vozila za unapređenje skrbi o najranjivijim skupinama djece. Višegodišnje partnerstvo preraslo je u prijateljstvo koje se nastavlja i kroz zajedničke aktivnosti koje se šire i na promicanje sigurnosti djece u prometu.

>> SZO i UNICEF donirali 300 setova za pomoć unesrećenima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije