Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Automobilom usmrtio 83-godišnjakinju

prometna
Marko Prpić/PIXSELL
Autori: mšk/VLM, I. Vi/VLM
28.12.2009.
u 17:35

Vozeći se po Zvonimirovoj ulici iz pravca istoka vozač opel corse D.R. (42) prošao je prvi pješački prijelaz na raskrižju s Harambašićevom te je na drugom prijelazu naletio na nesretnu ženu.

Pješakinja Anica Slepčević (84) poginula je u naletu opel corse u 17.09 na križanju Zvonimirove i Harambašićeve ulice. Neoprezno je pretrčavala pješački prijelaz dok je bilo upaljeno crveno svjetlo, ispričali su svjedoci iz tramvaja.

Vozeći se po Zvonimirovoj ulici iz pravca istoka vozač opel corse D.R. (42) prošao je prvi pješački prijelaz na raskrižju s Harambašićevom te je na drugom prijelazu naletio na nesretnu ženu.

- Pala je na prednji dio automobila i vjetrobransko staklo. Zatim je od siline udarca odletjela dva metra u zrak. Automobil se zaustavio tek 15-tak, 20-tak metara dalje. Vozilo Hitne pomoći stiglo je za pet, šest minuta, međutim nakon neuspjelog pokušaja oživljavanja elektrošokovima, utvrdili su smrt - ispričali su očevici.

Iako se na mjestu nesreće moglo čuti da je vozač prebrzo vozio, istražni sudac rekao je da rezultate vještačenja, odnosno utvrđivanje brzine vozila prema tragovima kočenja, tek treba pričekati. Rezultati alkotesta pokazali su da vozač nije bio pijan.

- Tu se svi zaletavaju s 90, 100 kilometara na sat, a zaboravljaju da su u blizini osnovna i srednja škola i pošta - komentirala je jedna gospođa nesreću. Promet je Zvonimirovom na tom dijelu u pravcu istoka bio obustavljen do 20.30.

I u Novom Zagrebu nalet na pješaka
Kako doznajemo, gotovo u isto vrijeme, na drugom kraju grada, u Aveniji Dubrovnik kod Avenue malla u smjeru Zapruđa osobni automobil marke škoda fabia naletio je na pješaka koji je prelazio cestu dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Neoprezni je pješak prevezen u bolnicu, a Hitnu pomoć i policiju pozvali su očevici koji su čekali tramvaj na obližnjoj stanici.

U Bjelovaru automobil usmrtio 78-godišnjaka
U mjestu Rovišće nedaleko Bjelovara večeras iza 19 sati u naletu automobila marke VW golf poginuo je 78-godišnjeg I.B. koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u bjelovarskoj Općoj bolnici. Automobilom je upravljao 37-godišnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije