Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno osuđen

Automobilom pregazio novog dečka bivše djevojke. Polomio mu obje noge pa prijetio i njoj

Bjelovar: Pješak poginuo u naletu auta u naselju Jošine
Damir Spehar/PIXSELL
04.01.2024.
u 15:13

Mladić (27) iz Bjelovara ovih je dana osuđen na 2 godine i tri mjeseca zatvora zbog nanošenja teških ozljeda i prijetnje novom dečku svoje bivše djevojke.

Mladić, 27-godišnjak, pretpostavlja se da je bio vođen ljubomorom kad je ispred lokalne trgovine u Velikoj Pisanici pokušao pregaziti novog dečka svoje bivše djevojke. Dogodilo se to 7. ožujka 2022. godine kada se oko 16.30 sati Opel Vectrom zabio u mladića koji je s djevojkom stajao ispred trgovine. Uslijed silovitog udarca automobilom mladiću su slomljene obje noge, piše Bjelovar.live

Nakon što ga je pregazio, 27-godišnjak je izašao iz automobila, iz prtljažnika uzeo ključ i krenuo prema ozlijeđenom mladiću koji je krvav ležao na tlu. U tom je trenutku djelatnica trgovine povikala: "Nemoj, nemoj", pa se pretpostavlja da je time zaustavila još veće zlo. 

No 27-godišnjaku nije bilo dovoljno što je pregazio mladića, pa je pokušao pregaziti i svoju bivšu djevojku. Srećom, ona se uspjela izmaknuti. Nekoliko mjeseci nakon scene ispred trgovine, točnije 1. kolovoza oko 21:30 sati. 27-godišnjak je s nepoznatog broja nazvao svoju bivšu djevojku koja je poziv stavila na razglas kao bi razgovor čuo i njen sadašnji dečko. Poručio im je: "Opet ću te zgaziti kako sam te zgazio, i tebe i nju, doći ću u Plavnice i tamo ću vas strgati." Prijetnje su kod djevojke i mladića izazvale opravdani strah za život.

VEZANI ČLANCI 

Tijekom ispitivanja 27-godišnjak se branio šutnjom i rekao samo da mu je "žao zbog svega što je učinio" te da se takvo nešto neće ponoviti. 

Na sudu mu je izrečena djelomično uvjetovana osuda. Pojednostavljeno, morat će odslužiti 13 mjeseci zatvora, dok se uvjetovani dio jedinstvene kazne zatvora u trajanju od 1 godine i 2 mjeseca neće se izvršiti ako u roku provjeravanja od 3 godine po pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo. Presuda je za sada nepravomoćna.

VIDEO Bjelovarčani u šoku: Netko je zapalio adventsku scenografiju u gradu

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
15:41 04.01.2024.

Zaštititi djevojku prije nego postane statistika. Ni novom dečku se ne piše dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije