Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Mlada vozačica prebrzo vozila i udarila dvije djevojčice na zebri ispred škole

Štefanje: Automobilom naletio na dvije učenice ispred škole
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
Autori: Danijel Prerad, Hina
19.04.2018.
u 22:18

Protiv vozačice automobila slijedi podnošenje kaznene prijave, izvijestila je navečer bjelovarska policija

Dvije učenice viših razreda Osnovne škole ''Štefanje'' pokraj Čazme ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se oko 12.35 sati dogodila ispred same škole.

Na dvije 13-godišnje učenice koje su prelazile cestu na obilježenom pješačkom prijelazu naletio je osobni automobil. Protiv vozačice automobila slijedi podnošenje kaznene prijave, izvijestila je navečer bjelovarska policija.

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo jer je 21-godišnja vozačica prebrzo vozila pa nije stigla zaustaviti vozilo kako bi propustila djevojčice koje su prelazile preko pješačkog prijelaza ispred mjesne škole.

Udarila ih je prednjim krajem automobila, a one su od udarca pale na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda vozilima hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Bjelovar gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede, nakon čega su prevezene u dvije zagrebačke kliničke bolnice radi daljnjeg liječenja.

Štefanje: Automobilom naletio na dvije učenice ispred škole
1/17

Radi obavljanja očevida promet je na toj cesti bio je zatvoren od 12,40 sati do 15,10 sati te se odvijao obilazno.

Komentara 16

BL
Blomberg
18:51 19.04.2018.

Kakav paradoks- treba utvrditi okolnosti ?? zar nije dosta cinjenica curice su isle PREKO ZEBRE ali kod nas sa "visokom vozackom kulturom " se na zebri ne pazi na pjesake. Jadno od jadnijeg !

DU
Deleted user
19:30 19.04.2018.

Kad policija postavlj kamere ,da se sprijeći divljanje i brzu vožnja i korištenje mobitela u vožnji,90 % posto vozaća protivi se.

SM
san.martino
15:07 19.04.2018.

Ma nista za to,vjerojatno je iz drustveno prihvatljive obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije