Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Brezničkog Huma

Nesreća na A4: auto sletio i zapalio se, dvije osobe ozlijeđene

Autocesta, policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
02.09.2017.
u 15:39

Oko 9 sati na autocesti A4, kod Brezničkog Huma, automobil čakovečkih registracija izletio je s autoceste

Na autocesti Goričan - Zagreb kod Brezničkog Huma dvije su osobe ozlijeđene nakon slijetanja automobila. Nesreća se dogodila danas oko 8.50 sati.

Prema neslužbenim informacijama, dvije su osobe ispale iz automobila koji se zapalio i izgorio u kratkom roku. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu i nisu u životnoj opasnosti.

 

- Pozivamo vozače na pojačan oprez na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Komin na 59. +500 km u smjeru Zagreba, zbog prometne nezgode - poručuju iz HAK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije