Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKŠIĆ

Autom gotovo usmrtio pješakinju, pa pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Požega.eu
1/5
30.12.2018.
u 20:25

Nosio ju je na haubi gotovo 30 metara i udario u ogradu ispred obližnje obiteljske kuće.

U Jakšiću je danas oko 18, 30 sati pješakinja koja se kretala pješačkom stazom zamalo izgubila život. Naime, nepoznato se vozilo kretalo iz Jakšića prema Rajsavcu kada je vozač s kolnika skrenuo na pješačku stazu te tako udario pješakinju koja je nasreću preživjela, prenosi Požega.eu.

Pješakinju je vozač nosio na haubi gotovo 30 metara nakon čega je udario u ogradu te koncem pobjegao s mjesta nesreće, ostavljajući tako ozlijeđenu ženu bez potrebne pomoći. Tridesettrogodišnja pješakinja je srećom u vrlo kratkom roku prebačena u bolnicu gdje se trenutačno oporavlja. Policija u ovom trenutku traga za nemilim vozačem, a cijeli incident nalazi se pod istragom. Više informacija saznat ćemo nakon obavljanja očevida koji je trenutno u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 5

VK
VKSS
21:32 30.12.2018.

Treba se konacno obracunati sa ovakvim vozacima,pogotovo sa pijanicama i divljacima,takvima ukoliko ponove prekrsaj 5 god. zatvora,a i ovi sto bjeze a ne pruze pomoc i njih treba stroze kazniti.Ne znam,ali i bolje taxi platiti i 300kn nego nekoga ubiti ili u ako gledamo samo financijski ukoliko te uhvate pijanog platiti kaznu 5000kn...

BF
bf2
22:58 30.12.2018.

vjerojatno neki protivnik postavljanja kamera...

DU
Deleted user
21:45 30.12.2018.

Bilo vina i kulina, haj, haj uživaj! Nakon ovakvog bećarca eto neki skoro i ne prežive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije