Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSOVSKI MEDIJI:

Autobus Deva Toursa prije točno 10 godina sudjelovao u nesreći, poginula je cijela obitelj

26.07.2021.
u 16:51

Nesreća 2011. godine dogodila se jer je autobus kompanije "Deva Tours" prešao u drugi trak i udario u automobil u kojem je putovala obitelj Thaçi

Točno deset godina prije jučerašnje tragedije kod Slavonskog Broda, autobus istog kosovskog prijevoznika čiji bus je jučer sletio s ceste, sudjelovao je u još jednoj nesreći.

Prema pisanju kosovskog portala Sinjali, pet osoba je poginulo u nesreći 25. srpnja 2011. godine, a dvije su još ozlijeđene. Radilo se o članovima obitelji Thaçi - majci, ocu, njihove dvije kćeri i nećakinji - koji su putovali u automobilu koji se sudario s autobusom prijevoznika "Deva Tours".

Do nesreće je došlo u selu Lugbunar u Đakovici, gdje je umrlo pet članova. Žrtve ove nesreće koja je usmrtila cijelu obitelj bili su David Thaçi, njegova supruga Tone Thaçi, njihove dvije kćeri te kći Davidova brata - Emanuela, Magdalena i Doruntina Thaçi. Anton Thaçi i Marte Thaçi, koji su bili u vozilu zajedno s pet žrtava, preživjeli su nesreću.

Nesreća 2011. godine dogodila se jer je autobus kompanije "Deva Tours" prešao u drugi trak i udario u automobil u kojem je putovala obitelj Thaçi. Podsjetimo, sumnja se da se dogodila današnja nesreća jer je vozač iste tvrtke zaspao tijekom vožnje.

 Frok Thaçi, brat preminulog Davida Thaçija, potvrdio je za kosovske medije da je autobus koji je sudjelovao u nesreći 2011. pripadao tvrtki Deva Tours.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije