Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena na granici

Austrijanci u Hrvatsku pokušali ući sa 20 grama "trave"

trava (1)
Saša Miljević/PIXSELL
16.06.2011.
u 12:01

Svakom od mladića presudom Prekršajnog suda u Umagu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga izrečena je novčana kazna u iznosu od 1100 kuna, što su odmah i podmirili.

U graničnoj kontroli putnika u utorak kasno navečer u vozilu austrijskih registarskih oznaka pronađena je staklenka sa sadržajem zelene biljne materije, nalik na marihuanu. Izvršenim testiranjem utvrđeno je da je riječ o spomenutoj opojnoj drogi, težine oko 20 grama, koja je oduzeta trojici državljana Austrije.

Oni su utorak u noći oko 23 sata željeli prijeći granični prijelaz Plovanija, na ulaz u Republiku Hrvatsku vozilom Chrysler Grand Voyager.

Svakom od mladića presudom Prekršajnog suda u Umagu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga izrečena je novčana kazna u iznosu od 1100 kuna, a što su odmah i podmirili.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe opojne droge, protiv trojice Austrijanaca slijedi i podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku.

Komentara 1

NN
nniixx
12:44 17.06.2011.

Ponijeli ljudi za godišnji , da imaju što dimit , a ovi odmah kaznu . Ne bi nosili od kuće da ovi dileri po Jadranu nisu nabili cijene isto kao ugostitelji . Neki dan čitam , tri strenđera počaste plesačice šampanjcem a konobari im naplate 6000 kn , koliko tek košta joint .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije