Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeđali moral

Austrijanci kažnjeni zbog seksa kod kafića

seks,seksi
Foto: Thinkstock
17.06.2015.
u 19:34

Zbog seksa na javnom mjestu, točnije ispred kafića u Rovinju, policija je privela Austrijanku (40) i njezina partnera (38)

Zbog seksa na javnom mjestu, točnije ispred kafića u Rovinju, policija je privela Austrijanku (40) i njezina partnera (38). Dvoje Austrijanaca strasti se prepustilo u 6.40 sati ujutro, i ne sluteći da to u Hrvatskoj nije dozvoljeno.

Netko od građana prijavio ih je policiji koja ih je dovela pred sutkinju Prekršajnog suda u Rovinju zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana, što spada u prekršaje javnog reda i mira. Kako pišu 24 sata, gosti iz Austrije priznali su krivnju, ali svejedno će svaki od njih morati platiti 730 kuna kazne.

Komentara 15

Avatar Feniks
Feniks
20:54 17.06.2015.

Pismen novinar bi znao da to nigdje nije dopušteno.

NI
nindjago
23:52 17.06.2015.

a da su seksala 2pedera ili 2lezbe i prekinuli ih to bi bilo ugrožavnje ljudckih prava a ovako je kažnjivo djelo.sramota trebali su im dati po 730 kuna za popravak nataliteta.

OB
ObrenM
22:18 17.06.2015.

Moralno posrnuce u sred turistickog mjesta u sat kada se ide na posao.Kazna sramotna za takovo nedjelo.U bilo kojoj europskoj zemlji bi akteri bili uhiceni i debelo kaznjeni,a kod nas mozda poslije zalbe,dobiju i ispriku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije