Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepote u rijeci

Atraktivni oldtimeri na Korzu - ratni džipovi, Dodge iz 1924...

Oldtimeri Rijeka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
03.05.2014.
u 15:09

Na riječkom Korzu vlasnici starih automobila iz 5 zemalja izložili 50-ak svojih vremešnih ljubimaca, prije starta 18. Oldtimer rallyja Rijeka - Poljice na Krku, gdje sve vozače, u organizaciji Oldtimer kluba Rijeka, čeka okrepa i zabava

Unatoč kiši brojni su Riječani danas došli na Korzo kako bi razgledali oldtimere koje su njihovi vlasnici iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Njemačke, ponosni na njihovu povijesnu vrijednost, pokazali na glavnoj gradskoj šetnici.

Pedesetak oldtimera, među njima vojna vozila iz II. svjetskog rata i Dodge iz 1924. godine, stari fiati, renaulti, BMW-i, NSU-i i drugi, upravo su s Korza startali na 18. međunarodni Oldtimer rally koji se danas vozi na relaciji od Rijeke preko Kostrene i Bakra do otoka Krka gdje će proći od Malinske, Krka i Vrha do cilja u mjestu Poljice.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Sve vozače i njihove suputnike tamo čeka okrepa i zabava, a u nedjelju će s Krka na izlet brodom. Ovaj oldtimer reli koji se održava u organizaciji Oldtimer kluba Rijeka uz sportski ima i turistički karakter, uvršten je u Kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza i boduje se za prvenstvo HROS-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije