Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid u tijeku

Arsenal oružja pronađen u grobnici na groblju u Cabuni

Osijek: Smotra operativnih snaga civilne zaštite povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite
Davor Javorovic/PIXSELL
02.02.2023.
u 17:36

Kako neslužbeno doznajemo, skrivalo se u njoj nekoliko kilograma eksploziva, protutenkovske mine, veliki broj bombi, raketni bacači, zolje, a nagađa se kako su tamo "ležali" još od Domovinskog rata.

Čitav arsenal minsko-eksplozivnih sredstava i oružja otkrila je danas policija u jednoj grobnici na pravoslavnom groblju u Cabuni, na području PU virovitičko-podravske. Kako neslužbeno doznajemo, skrivalo se u njoj nekoliko kilograma eksploziva, protutenkovske mine, veliki broj bombi, raketni bacači, zolje, a nagađa se kako su tamo "ležali" još od Domovinskog rata. Pravo je čudo da se ništa od toga nije aktiviralo, a da jest, kažu nam upućeni, raznijelo bi doslovno cijelo groblje.

Oružje je otkriveno operativnim radom policije. Policijski službenici odnijeli su pronađene bombe i i ostalo odmah na uništenje, kako ne bi došlo do aktivacije. Doznajemo kako je grob dugo godina napušten, u njemu navodno nitko nije pokopan od 80-ih godina, pa je bio, očito, dobro skrovište.

Očevid je u tijeku.

>> VIDEO: O Milanoviću kod Solovjova: 'Zapadni državnici su liliputanci, jedino hrvatski predsjednik ima zdrav instinkt

Komentara 1

Avatar zidam spremno
zidam spremno
19:42 03.02.2023.

Kaj veli Pupovac na to…?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije