Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"KLEVETANJE"

Đapić: Tražimo smjenu Lore Vidović i kazneni progon

Anto Đapić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
05.07.2019.
u 14:51

U stranci Desno smatraju da su njezini istupi usporedivi samo s klevetama Milorada Pupovca o prekrštavanju pravoslavne djece tijekom rata

Neshvatljivo je do koje mjere vladajući dopuštaju, a s tim posredno i sudjeluju, pučkoj pravobraniteljici Lori Vidović međunarodno klevetanje Hrvatske. Višemjesečnim klevetanjem hrvatske policije, koja uz goleme napore štiti hrvatske granice od ilegalnih uljeza i pokušava zaštititi sigurnost hrvatskih ljudi i države, u zemlji, ali i pred međunarodnim institucijama odavno je zaslužila hitnu smjenu i kazneni progon - stava je Anto Đapić, čelnik stranke Desno.

Takva "neodgovornost i trajni medijski i institucionalni pritisak s namjerom slabljenja nacionalne sigurnosti", nastavio je on, "usporediva je samo s klevetama Milorada Pupovca o prekrštavanju pravoslavne djece tijekom rata".

- Plenković ne može s jedne strane slati hrvatske mladiće na granicu i zahtijevati od njih zaštitu nacije i države, a s druge strane tolerirati čitavu industriju laži koju mjesecima o izmišljenoj prekomjernoj primjeni sile produciraju Lora Vidović i njezini kompanjoni Gordan Bosanac i društvo.

To je isto kao vojnike slati u rat bez oružja. Zato od Plenkovića i vladajuće većine očekujemo izvanrednu i hitnu smjenu Lore Vidović, a od DORH-a hitno pokretanje postupka zbog ugrožavanja nacionalne sigurnosti i klevetanja zemlje protiv te gospođe. Mora se znati kad je dosta i gdje je granica nulte tolerancije za ponašanje državnih i javnih djelatnika - zaključio je Đapić.

Hrvatski suverenisti prozvali predsjenicu zbog licemjerja

Komentara 7

SO
Somelier
15:12 05.07.2019.

Šta da vlada poduzme kada je to vladina politika. Treba maknuti vladu i tek onda će mo problem riješiti. Ali da je gospođa Vidović veliko zlo i sramota za Hrvatsku i to je istina.

ZE
Zeljo1
15:04 05.07.2019.

Takoje Ante.

DV
dvorskaluda
18:09 05.07.2019.

Nevjerojatno; kada se treba hvalisati da je katolik, čovjek - čuje ga se i mediji mu daju prostor. Kada treba (po Isusovom učenju) pomoći nevoljniku, prognanom, gladnom, nemoćnom...muk. Toliko zla, nasilja, lopovštine u Hrvatskoj, a vrli Đapić oglasio se naa pitanje migranata jer je to popularno među širokim masama koje kokodaču s Perkovićem i misle da je voljeti svoju domovinu jednako mrziti sve druge i sve drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije