Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjerka
Povratak na članak

Anto Đapić osudio posjet Ive Josipovića Republici Srpskoj

Đapić je potvrdio kako prihvaća ponudu čelništva HSP-a BiH da ga kandidira za hrvatskog člana BiH Predsjedništva.

Komentari 32

OB
-obrisani-
11:52 07.06.2010.

Anto Djapić, to jest njegova politička partija, imala je svoje zvezdane političke trenutke u vreme najveće destrukcije na Balkanu, znači u ratovima 90-ih godina. Njegova politička opcija je frka, dernjava i populizam najniže kategorije. Kad je tako onda se on deblja. Ta su vremena, bar privremeno, prošla i Anto se buni, logično. U atmosferi dijaloga i tolerancije on mirne duše može da ostavi politiku i da hrani svinje, recimo, ili tovi goveda. Od politike, u takvim uslovi, `leba se on neće najesti.

VL
ČO
čombe
09:36 07.06.2010.

E baš će se s tim najobičnijim je...vjetrom usrećiti ...

VL
PI
Pippo9
16:33 06.06.2010.

Napokon jedan pametan potez Đepa jer je posjet RS sramota kao i izjednačavanje agresora i žrtve

VL
EU
eugen
16:26 07.06.2010.

neiskren covjek...j... mu se za hrvatsku,gleda svoje dupe..Inace,kad smo kod cetnika,Djapici su vecinom cetnici,ne znam otkud ovaj pa Hrvat?

VL
OB
-obrisani-
21:14 06.06.2010.

Ma daj Djapić bi trebao prvo svoje pragove oprati a ima što oprati! On najmanje ima pravo prigovarati predsjedniku!

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
19:33 05.06.2010.

koltrina-U-srcu -U-koje je naglašeno je vrlo indikativno galebe ili galebice !!! - pa lagano za svojim Đapićem .. ujedinite se i borite na svom odnosno u BiH Đapiću će trebati glasača u BiH .. tako se borite, pokažite svoju snaguu u BiH svojim radom i djelima a ne komentirajući poteze predsjednika Josipovića svih hrvata sa stečenim Domovnicama! Sretno Vam bilo !!!!

VL
KA
Kakma
13:25 06.06.2010.

Taj se ima za sto javiti.Taj koji je prepisao ispit.Taj koji je upropastio svoju strancicu.Taj koji samo blebeta i nista stvarnoga ne kaze.Taj se ima obraza pojaviti u javnost.

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
17:23 05.06.2010.

Svaka čast gospodine Đapić napokon ste se vratili kući. Imat ćete težak posao ali neka to je vaša država i tu pripadate. U Hrvatskoj niti među svojima nemate podršku zato ne lažite, odrekli su Vas se !!! Što se tićee dijaspore, prvi zadatak će vam biti objasniti svojem domicilnom stanovništvu da oni nisu nikakva dijaspora već autohtono stanovništvo BiH. Iseljeništvo znamo što je i tko, vi niste !!! Prestanite natezati hrvatsku po potrebi već se prionite poslu u BiH unutar svoje države bez donacija iz RH. Krenite raditi a ne živjeti na tuđim jaslama. Sa srećom !!!

VL
OB
-obrisani-
19:28 05.06.2010.

Nažalost tragedija je za hrvatski narod da je hrvatski predsjednik svirao klavir u Vladi ČETNIČKE Republike Srpske! Sigurno bi Momčilo Krajišnik i dr Dabić, tj. Radovan Karađić pljeskali na klavirsku izvedbu Moj galebe! Tužno...pretužno

VL
ST
storm
19:32 05.06.2010.

Svu krivnju snosi Beograd.Baš svu krivnju?Đapić je krajnje usmeren i jednostavan čovek.Što bi rekli,prost kao pasulj tj.grah.

VL
OB
-obrisani-
21:20 05.06.2010.

\"Gandhi\" ne zanima me Đapić,smiješan lik !

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
21:28 05.06.2010.

kotrina ako te ne zanima Đapić ćemu se onda Vaši stavovi slažu .. pa kaj uopće radiš na ovom tekstu i komentiraš .. izgleda da si pogriješila članak za iznošenje svojih stavova .. a gle desi se partijcima svašta ... zblesiraju od jednoumlja !!!

VL
OB
-obrisani-
22:04 05.06.2010.

Nevjerovatno, ovaj bi sad u Predsjedništvo BiH. Nenormalan je totalno........

VL
KU
kumajela
22:09 05.06.2010.

Đapiću, I ti snosiš krivicu za stanje u Hrvatskoj. Umjesto da si ojačao nacionalnu struju u vlasti ti si bio podrepina svakojakom ološu.

VL
PG
praseca gripa
23:07 05.06.2010.

Kasno Janko na Kosovo stize! Imao je Djapic prilike i prilike,ali je sve karte proigrao. U politici nema zafrkancije. Zao mi je Stranke Prava,ali nikad nije kasno,stasaju novi ljudi. Ta stranka je hrvatskom narodu potrebna. Ova konstelacija sada je neizdrzljiva.

VL
UK
Ugo Kajvez
08:57 06.06.2010.

Još se pojavljuje ova vucebatina, .. dokaz da je HSP još uvijek nećija prčija .......

VL
Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
01:56 06.06.2010.

Debeli prasac pogledaj izlozbu u Ausvicu...FREAK

VL
Avatar florenz
florenz
07:33 06.06.2010.

E, bivši moj gradonačelniće! Uvidio si da politika može i bez tebe, pa sad opet \"petljaš\" ne bi li podsjetio da si još tu! Nemoj, \"pokazao\" si što i koliko možeš, da to drugi rade bolje, objedinjuju onoj što sii ti razjedinio a ti ostao na onoj \"crnoj strani vučje njuške\". Crnilo nas je \"ocrnilo\" još u NDH, u Bleiburgu, u Jasenvcu i - dosta je.

VL
BO
bontonius
07:47 06.06.2010.

Anto Đapić osudio posjet Ive Josipovića Republici Srpskoj. To je u redu. ........iz koje je prognan najveći broj Hrvata i bošnjaka u proteklom ratu. Zasto se ti Djapicu sikiras za bosnjake a bosnjake zaboli ona stvar za hrvatima u BiH? A sada se lijepo skloni sa politicke scene jer svojim suludim idejama (prihvaća ponudu čelništva HSP-a BiH da ga kandidira za hrvatskog člana BiH Predsjedništva) samo stetis hrvatima u BiH. Odlazi daleko Djapicu!

VL
MO
Morkin
08:23 06.06.2010.

Da li se netko sjeća 90tih? Tada su, prvo u HR, a potom, u puno većoj mjeri u BH, dolazili u svojstvu kojekakvih mirovnih posrednika svi oni PROPALI POLITIČARI iz EU, kojima je karijera izgorila i više nikome nisu trebali (Lord Carrington, Lord Owen, Cutilleiro, Stoltenberg, Vance, Ashdown... i još barem 30tak drugih, tko bi ih sve popamtio). Dolazili su tu s raznim motivima - da se uhljebe, da za ništa u 1 godini nagomilaju basnoslovnu lovu od ogromnih plaća, u očajničkom pokušaju da ožive svoju definitivno crknutu karijeru, a sve to na grbači naroda i zemalja koje nisu nikad razumili i koje su do srži prezirali (iako su se na njihovoj nesreći bogatili). I baš nekako sada, kad je taj rezervoar poitičkih otpadaka sa zapada presušio, evo, BH i BH Hrvatima se smiješi nova \"varijacija na temu\" - politički mrtvaci iz HR dovlače se u BH da tu pokušaju živjeti na grbači naroda prodajući im laži i profitirajući od njihove nesreće(prvo Glavaš, a sad i Đapić). Ta dvojica su doma s***ali sve što se dalo, pa su se sad namjerili na noved žrtve...jadno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.