Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šou na Odboru
Povratak na članak

Pernar 'rešetao' pitanjima Dalić pa bijesan napustio sjednicu: 'Samo se smije i izruguje!'

Nisam imao ni sekunde vremena za upoznati se sa situacijom, a morao sam osigurati novac za daljnji rad. Pozvao sam ljude s kojima sam prije radio i kojima vjerujem, a njihova imena nisam krio, svjedoči Ramljak

Komentari 240

DR
drogie
14:09 15.02.2018.

Stvarno je jadno gledati kako politikanti iz oporbe prodaju maglu neukim ljudima uz pomoć Todorića. Todorić nabije preko 50 milijardi duga, nitko mu ne da nove kredite, ugrožava cijelo gospodarstvo, iz očaja se obrati vladi koja reagira brzo i profesionalnoo lex agrokorom te spasi gospodarstvo i BDP, i sad kad se situacija stabilizirala, oporba lupeta o nekakvim naknadama i plaćama Ramljaka te savjetnika i time hrani sve one koji imaju komunistički mentalni skolop. Da nije bilo roll-up kredita, lex agrokora, spašavalo bi se Agrokor iz proračuna ili bi nam se cijelo gospodarstvo urušilo, a toga nema, nema kaosa pa sad oporba jadna izmišlja probleme gdje problema nema. Jadan je ovaj SDP, MOST, Todorić savez. Možete samo gledati kako usprkos krizi oko Agrokora, Hrvatska ima rast BDP-a u 2017. preko 3%, pad javnog duga, rast prosječnih plaća, suficit javnih financija u 2017. itd., nije lako sve to gledati iz oporbe u kojoj ćete dugo, dugo biti.

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:57 15.02.2018.

Sve kratko i jasno, strucno, razumljivo i logicno odgovoreno. Umjesto pohvale kojekakve nesuvisle kritike bez dometa i sadrzaja, tako je to kod nas balkanaca. Da su ovi "kriticari vodili povjerenstvo odavno bi bankrotirali i Agrokor i drzava, pogotovo ovi iz iz liste mjesnih zajednica zvane most, Bulj, Petrov i CO..

VL
ST
stefj
14:21 15.02.2018.

Ovdje se jako dobro vidi da su medijski natpisi uglavnom usmjereni da se poništi ovakva nagodba, skoro dogovorena, a da su se na to oporba uhvatila kao i svaki puta muha na go..o... A iz ispitivanje se vidi da su uglavnom u saboru ljudi ograničenog intelekta i obrazovanja, te da su im bitniji politički poeni od radnih mjesta ili stanja gospodarstva... Dobro je Ramljak rekao, ako ne bude političkog petljanja uspjet će se nešto napraviti. Već sad ga zovu izvana i ne razumiju u što se to i kako politika miješa, kakve su to gluposti s računima između privatnih tvrtki...

VL
VL
VladoEsseker
14:14 15.02.2018.

Presušila SDP blagajna,zavrnuli im pipu a pipničar zdimio u London,ostao im satiričar

VL
DR
drogie
14:49 15.02.2018.

Sažetak sjednice Odbora za gospodarstvo: Ante Ramljak ih je sve razbio odgovorima! Tako je to kad se mali miševi Maras, Đujić, Lovrinović i ostali luzeri upuste u igru s mačkom.

VL
ST
stefj
14:51 15.02.2018.

Sa svakim pitanjem oporbe i njihovim konstatacijama samo se vidi dubina neznanja i populizma. Strašno... Najviše brine Lovrinović, on je bio dekan Ekonomije. Užas... Pustimo političare koji nikada nisu radili, koji nemaju doticaja s realnošću i koji populizmom žele skupljati bodove kod masa, za njih je to očekivano, no ovako nešto... I to je alternativa ovoj vladi? Zar stvarno?... Evo zašto struka odlazi iz Hrvatske. Ne treba gledati sabor, dovoljno je vidjeti ovo povjerenstvo, to su kakti ekonomski stručnjaci iz svake stranke, ili bi bar trebali biti...

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:08 15.02.2018.

Oporba se opet blamirala, pogotovo mostovci koji ne razumiju ni da im se nacrta.

VL
MA
maziko
13:03 15.02.2018.

Vidim sve kvalifikovani specijalci komentarisu. Pokrite se po usima i ostavite se stvari kojima niste dorasli. Ili bacate komentare po naredbama.

VL
MA
maziko
16:27 15.02.2018.

Ja zalosniju oporbu nigdje vidio nisam. Boze dragi, Maras, Pernar Bulj i sl. Ovo nigdje nema.

VL
DR
droza
15:24 15.02.2018.

Maras je svoje pitanje gospođi Dalić započeo konstatacijom da je zaprimio informaciju kako je HRT prekinuo izravni prijenos sjednice odbora. Eto, zar to nije pokazatelj, što je zapravo tome manipulatoru i nesposobnjakiviću najbitnije. Samopromocija i samoprimocija, isključivo s ciljem skrivanjaa vlastite potkapacitiranisti i nesposobnosti. Ne mogu pojmiti da je taj čovjek obnašao dužnost ministra pune 4 godine. Sramota!

VL
ST
stargate
16:24 15.02.2018.

Da zaboravio sam Marasa sa takvima u vladi nama netrebaju vanjski neprijatelji !

VL
Avatar puky
puky
14:01 15.02.2018.

Dalićka je prepametna za ovu šaku populističkog jada.

VL
DR
droza
15:50 15.02.2018.

O majko mila, slijede pitanja Pernara, Grmoje i Bulja?! Pa gdje će nam bit kraj kad ta skupina "dokazanih" stručnjaka preuzme kormilo ove države?

VL
DR
droza
15:05 15.02.2018.

Dakle, nitko me više ne može uvijeriti, a nakon ovoga danas, kako SDP, Most i nekolicina drugih oporbenjaka imaju za cilj isključivo opstrukciju ovoga procesa, urušavanje sustava, a sve u svrhu prikrivanja vlastite, evidentne nesposibnosti.

VL
DD
ddh
14:13 15.02.2018.

Dakle, Ramljaku i Dalicki treba skinuti kapu. Covjek mora imati jako puno zivaca i puno samozataje, kad pokusava bukvanima poput Panenica nekaj objasniti. Kad Ramljak veli hrast, Panenic razumije bukva. Jos da mu oporba dovede "genijalce" poput Marasa, Bulja ili Bunjca, onda bi variete bio kompletan. Moglo bi se prije nesto ratumaciti i objasniti hrpi bukovih cjepanica, nego Panenicu i komunistickim medijima u Hrvatskoj. Kamen do kamena je kuca ili mozaik, a budala do budale je oporba u Hrvatskoj, ali i mediji i vecina t.zv. "komentatora". Festival nepismenih niskoristi i podlaca.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
18:52 15.02.2018.

Progooglajte radno iskustvo Marasa i Pernara. Pametnom dovoljno.

VL
PP
plavac plavi
16:58 15.02.2018.

"Veliki" ekonomski stručnjak, umišljeni vrtni patuljak Maras postavlja pitanja!!!! Pa taj je sve što je radio, upropastio! Ravnatelj olimpijskog centra Bjelolasica-uništeno, izgorjelo! Poslovni direktor SDP_a 2004.-2010.-financijski upropastio SDP-ostao dug 10 milijuna kn. s kamatama!! Kao ministar Poduzetništva i obrta upropastio mnoge obrtnike!!!

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
16:28 15.02.2018.

Nije ni čudo što nam je država u ovakvom stanju kada likovi poput Maras,Pernara i sličnih sjede u odborima i donose neke odlike.. Za sve treba neka stručnost i znanje osim za Sabor. I još imam neki osjećaj da nekii iz oporbe pokušavaju zaustaviti nagodbu radi svojih nekih interesa..

VL
ZD
zdepar
17:19 15.02.2018.

bravo večernjak, našli ste si pravog političkog stručnjaka za naslov, kakva novina takav i naslov

VL
ST
stefj
18:24 15.02.2018.

CIjela ova cirkusada imala je smisla samo radi jednog, a to je da se sazna da je navodno nagodba blizu, da će se tražiti produljenje od 3 mjeseca, te da će sve tvrtke posluju manje-više pozitivno kada se maknu kamate... A cijela diskusija izgubila je previše smisao već kada su članovi odbora postavljali pitanja, a totalno se izgubila kada su na red došli Maras, Bulj, Pernar, Grmoja i slične individue. Jedno je jasno - nije problem u tome što majka može roditi, već u tome što narod može izabrati u sabor...

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.