Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOKOLSKA GARDA

Prkačin o Vulinu: Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare, treba u ludnicu

Desno
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
19.10.2015.
u 15:03

"Brate, Vulin ga zabrljao s onom pričom o dimnjačarima!"

- Kad smo Ante Prkačin i ja razgovarali o onome što ćemo raditi, skoro smo izašli sa sloganom “Sve što vam kažu – lažu!”, no, odustali smo jer ne želimo nikoga vrijeđati – rekao je Anto Đapić na predstavljanju liste njegove stranke Desno. Na listi su osam žena, general, tri ratna vojna invalida, predsjednika Hrvatske akademije znanosti za dijasporu, a od zanimljivih imena, uz Prkačina je tu i Damir Petkov iz Švicarske.

Prkačin je istaknuo kako su ljudi poput njega i Đapića potrebni u saborskim klupama, a nije štedio Dragana Vulina, čelnika HDSSB-a.

- Brate, Vulin ga zabrljao s onom pričom o dimnjačarima! Onaj koga garda u crnim odorama podsjeća na dimnjačare, odmah treba ići u ludnicu – izjavio je Prkačin.

Uđu li u Sabor i bude li “Milanović šef parade”, njemu će imati, dodao je, “tko što za reći”.

- Problem je dođe li na vlast Tomo Karamarko jer s desne državotvorne hrvatske strane njemu nitko osim nas nema što reći. Njih prvo treba učiti jer ne znaju. Oni imaju političku moć i činjenica je da će imati veliki broj mandata. E, kad bi imali toliku količinu i pameti, onda bi Ante sad šalovao i betonirao. Pristupit ćemo im kao stariji brat, vrlo ozbiljno i odgovorno, i posavjetovati ih – kazao je Prkačin.

>> 'Slavonska sokolska straža nije paravojska, bavi se humanitarnim radom'

>> Anto Đapić na svoju listu stavio Antu Prkačina

Komentara 6

KT
komen_tar
15:17 19.10.2015.

Je prop'o Prkacin, nisam ga vidio od izbora. Ne mozes prepoznati covjeka.

Avatar zong
zong
17:01 19.10.2015.

Da ovaj bosančeroski mafijaš nije još u zatvoru?! To sve govori o ovoj državi i svima njenim vladama do sada!

SP
Spina
18:12 19.10.2015.

Krenule fotelje, bit će i prijevremenih izbora nakon ovih ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije