Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 1. LIPNJA

Ante Pranić novi je član uprave Kraša

Foto: Kraš
24.05.2024.
u 12:55

Zajedno s kolegama nastavljam raditi na jačanju Kraša na zadovoljstvo i dobrobit svih dionika, prije svega zaposlenika i potrošača, ali i poslovnih partnera, dioničara i lokalne zajednice - izjavio je Pranić.

Ante Pranić, novi je član uprave Kraša u četverogodišnjem mandatu, počevši od 1. lipnja, odlučio je na današnjoj sjednici odbora te kompanije. Pranić će u svom resoru biti zadužen za investicije, održavanje i korporativnu sigurnost te zaštitu na radu.

Pranić je magistar inženjer građevinarstva, a priključio se Krašu 2021. godine, ističu iz Kraša. Radio je u uredu uprave društva te odjelu investicija na razvijanju i implementaciji strateški važnih investicijskih projekata na svim trima proizvodnim lokacijama – u Zagrebu, Osijeku i Prijedoru.

VEZANI ČLANCI

- Posljednje četiri godine, unatoč svim globalnim izazovima, u Krašu je veliki naglasak stavljen na investiranje u proizvodne pogone što je prepoznato kao temeljni preduvjet za jačanje pozicije konditorskog lidera na ovim područjima. U nadolazećem razdoblju planiramo napravit snažniji i brži iskorak u smjeru robotizacije i automatizacije proizvodnje te njezine digitalizacije, podizanja efikasnosti i energetske učinkovitosti te daljnjeg unaprjeđenja uvjeta rada. Iznimno sam zahvalan na ukazanom povjerenju, a uložit ću sve svoje znanje i energiju da ga i opravdam. Zajedno s kolegama nastavljam raditi na jačanju Kraša na zadovoljstvo i dobrobit svih dionika, prije svega zaposlenika i potrošača, ali i poslovnih partnera, dioničara i lokalne zajednice - izjavio je Pranić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
14:42 24.05.2024.

magistar inženjer građevinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije