Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidatkinja Možemo!

ANKETA Mislite li da Sandra Benčić može biti premijerka?

Zagreb: Sandra Benčić o solarizaciji Hrvatske i potporama građanskoj  energetici
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
18.09.2023.
u 15:55

Parlamentarni izbori tek su iduće godine, a stranka Možemo! objavila je da će njihov kandidat za premijera biti Sandra Benčić. No start kampanje nije bio najsjajniji

Sandra Benčić bit će kandidatkinja za premijerku stranke Možemo!, no nije dugo trebalo od objave kandidature do prvih "situacija" iz kojih se trebala čupati. Brzo je otkriveno da je njen obrt za EU savjetovanje pod blokadom. Benčić je na to odgovorila kako se radilo o dugu prema telekomu, a ne prema državi. "To se dogodilo u petak navečer, nisam ni znala za nju. Ja sam to negdje vjerojatno previdjela i, naravno, podmirila trošak", odgovorila je.

Potom se doznalo da u imovinskoj kartici nije navela da plaća najam za stan. "Ja i muž i djeca ne živimo u vlastitom stanu nego smo podstanari, unajmljujemo stan. Mjesečno plaćam stanarinu svom najmodavcu u iznosu od 580 eura. I nije mi bilo jasno da se to treba upisati pod obaveze u imovinsku karticu", rekla je.

S incidentima ili bez njih, stranka Možemo! odlučila je kako će na izbore sama, što se tumačilo kao udarac koji će naštetiti SDP-u. No mogu li naštetiti HDZ-u?

Vjerujete li da Sandra Benčić može biti premijerka?

VIDEO: 

Ključne riječi

Komentara 134

Avatar Idler
Idler
16:26 18.09.2023.

Na žalost, vu našoj Domaji i Tomašević more bit gradonačelnik i Milanović predsjednik pa me malke strah dovršit misao !

BT
Branko_Trol
16:10 18.09.2023.

Majko mila idem se i ja kandidirat

TI
Titoje
16:27 18.09.2023.

pitanje je krivo postavljeno. Trebalo je glasiti: Bi li Sandra Benčić bila DOBRA premijerka? Odgovor bi bio isto NE! , ali bi pitanje bilo kako treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije