Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni domjenak HDZ-a u Gospiću

Andrija Hebrang priznao da ima dvije šefice

kosor
Marko Čuljat
21.12.2009.
u 21:39

Sigurna sam da ćemo hrvatski brod izvesti na pučinu i dočekati 2011. i nove parlamentarne izbore na kojima ćemo pobijediti - rekla je Kosor u Gospiću.

GOSPIĆ - Deveti put za redom danas su se članovi HDZ-a Ličko-senjske županije okupili na božićnom domjenku u gospićkoj sportskoj dvorani. Gosti su bili premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, predsjednički kandidat Andrija Hebrang, potpredsjednik vlade i ministar Darko Milinović i ministar Radomir Fuks.

Hebrang je priznao da su u dvorani njegove dvije šefice. Jadranka Kosor, šefica HDZ-a i Vlade te Danijela, njegova supruga, naglašavajući da će se kao predsjednik boriti protiv korupcije.

 - Zahvalna sam vam što ste me prihvatili kao predsjednicu Vlade i HDZ-a u čemu imam podršku i Dade, koji je moj potpredsjednik, čime odajem poštovanje njemu, ali i vama. Iza nas je teška godina, i iduća će biti teška. Sigurna sam da ćemo hrvatski brod izvesti na pučinu i dočekati 2011. i nove parlamentarne izbore na kojima ćemo pobijediti - rekla je Kosor u Gospiću.

Komentara 28

OB
-obrisani-
01:24 22.12.2009.

Prosto mi dođe žao ovog Hebranga kad vidim što mu je napravio Sanader. Prvo ga je kandidirao, a onda, ne samo što je dao blagoslov na kandidaturu Primorca koji mu izravno otima glasove, nego je još očito potplatio i/ili ucijenioo Jurčevića i Tuđmana da mu otmu glasove s ultra-desnice. I natjerao time Kosoricu da podrži Nadana. A Bandiću time otvorio vrata 2. kruga, širom........

RE
respeckt51
08:07 22.12.2009.

Dosta je tih jebivetra od kandidata. Jedini pravi, ozbiljni, hrabri Hrvat i predsjednik- MIROSLAV TUDJMAN.

JO
Joooopez
14:49 22.12.2009.

Ivo Josipović-Pravda za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije