Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori za šefa HDZ-a
Povratak na članak

Plenković već zauzeo gard novog šefa HDZ-a

Od kandidature je odustao i jedan od favorita Tomislav Tolušić, a Ivana Maletić, Darko Milinović te Zlatko Hasanbegović još nisu donijeli konačnu odluku

Komentari 71

CV
cvitusa17
18:17 27.06.2016.

Dakle , pitam se , nije li novinara stid svojih tekstova , licemjerstva i ima li ih uopće koji realno pišu? Odvratno do te mjere da ti bude žao i kakve primitivne zaključke donose

VL
KO
kompakt
18:24 27.06.2016.

Ne otvaram više paštete.

VL
GV
golub Vaso
19:08 27.06.2016.

morate shvatiti da predsjednika HDZ-a ne bira Buzin i agent Sova, uz asistenciju VL i JL.

VL
KA
kasio
20:32 27.06.2016.

Ne izlazim na izbore ako bude plenkovic

VL
GO
GodfridBujonski
19:47 27.06.2016.

Nije bito kaj Plenković ne vjeruje u Boga,bitno je kao da se pobijedi Milanović!! Koja je to jeftina spika komunjarska.. Stari mu je bio KOS-ovac i s Milanovićem(vampirom komunističkim) je zajedno išao u diplomaciju koja je to komedija.. Sve su to komunisti,KOS i AGITPROP to je rak rana hrvatskog društva koja 71 godinu nagriza našu Hrvatsku i našeg čovjeka. Žalosno je da HDZ ne može ponuditi niti jednog čovjeka a da nema taj komunistički background kao i cijeli SDP pa to je žalosno.. A kaj je s nama koji smo generacijama vezani uz Hrvatsku (a ne samo od 41,45,71),koji smo željeli Hrvatsku i borili se za Nju, kojima su ti i takvi konfiscirali imovinu ili je nacionalizirali,koji vjeruju u hrvatskog čovjeka i u Svoju Domovinu,koji su išli u Crkvu i prije 90 i sada još idu i vjeruju u Boga!! Koji su za Vjeronauk u školama i za dodatni vjeronauk u Crkvama! Kaj se nama nudi??? Otvorena granica!!? Pa to je čista lobotomija a ovaj Todorić je totalna komedija isto komunist,kao Hrvatsko proljeće(sve su to vampiri)..

VL
SE
sekta
19:04 27.06.2016.

Sa Plenkovicem HDZ ce izgubiti puno vise biraca na desnici nego sto bi ih dobio na centru....ovo bi bio jedan veliki promasaj

VL
AN
anticenzura
19:05 27.06.2016.

Ovaj je lik sasvim nebitan, sta je vama cime se vi bavite. Nasi su politikanti lutke na koncu Europske unije i NATO pakta. Oni nisu politicari, oni su lobbisti. To isto vazi i za Kolindu. Vidite da je zauzeo isti stav kao i ona u kampanji, samo mu Franjo fali na zidu, vidi se da imaju istoga mentora. On je nula ziva isto kao i ona. Nema vam od toga nista. Europska unija se raspada, Turcin se ispricao Putinu, sto znaci da se mijenja citava geopoliticka sahovnica. A ovi likovi moraju cekati razvoj dogadjaja da vide jadnici kome dalje moraju sluziti. Glasajte za Zivi Zid i necete pogrijesiti. Ovi bilo kojeg gazdu da imaju rade svakako protiv drzave i naroda. To je katastrofa od ''politicara'', konobarcine u sluzbi stranog kapitala.

VL
IN
ivanjska.noc
20:57 27.06.2016.

Lijeva glasila su debelo u kampanji. Stravično je koliki postotak glasila su najobičniji instrumenti u sluzbi UD.BI i ezdepeju.

VL
KO
kompakt
18:11 27.06.2016.

Ova iva je najveći kemičar u vl.

VL
DU
Deleted user
20:57 27.06.2016.

Taj lik sa svojim lijevo libelarnim stavovima nema sto raditi u konzervativno demokrscanskoj stranci a kamoli biti na celu iste....

VL
Avatar Zoran Prenc
Zoran Prenc
21:01 27.06.2016.

Plenkovića su 28.05. 2016 god ( dakle niti prije mjesec dana) izviždali. Ne SDP-ovci nego HDZ-ovci. Na Saboru HDZ-a. Bože hvala ti što i ne poznajem ni jednog člana HDZ-a.

VL
AG
Agricola
20:24 27.06.2016.

Što će nama izbori kad je jednom izmišljenom aferom ubijena demokracija* umjesto što trošimo novce na izbore nek europska komisija, njemačka, merkelica, juncker, sovijalistička internacionala i ostala hrpa birokratskog smrada sama odredi koja će komunjara formalno upravljati Hrvatskom, ionako se ovaj narod dragovoljno odrekao svoje slobode

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:26 27.06.2016.

Za početak znamo gdje se Plenković rodio. U Zagrebu. A živio je na nekom od zagrebačkih brijegova gdje su pripadnici komunističke elite dobivali viletine i luksuzne stanove. A gdje je kršten? U kojoj crkvi? Gdje gdje išao na vjeronauk? Tko mu je župnik a kod koga ide na ispovijed? Da li to što Plenković nije vjernik i izbjegao je braniti domovinu je uopće važno članovima HDZ-a? Zar su pobjede na izborima važniji od svjetonazora? Da li HDZ napušta na čelu s Plenkovićem svoje katoličke korijene, pokazuje leđa crkvi i vjeri i odlazi u ništavilo?

VL
SS
sokac sa drave
11:46 28.06.2016.

Iznenadjen sam sa mnogim komentarima koji jos nisu shvatili da su kamenjarci pretvorili nas HDZ u cistu Herceg Dalmatinsku Zajednicu izbacivsi iz vrha stranke sve clanove koji ne dolaze iz kamenjara,cak i karizmaticnog Seksa.Koji Plenkovic ako je HDZ-ovac nije nas kamenjarac i jednostavno ga ne zelimo.Moze Crnoja ali ovaj je skolovan i nikako nemoze.Ajmo malo pricekati sa minusima,da vidimo kako ce se stvari razvijati.Pa Seks je porucio Karamarku da njegovo bavljenje politikom jos nije gotovo.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:36 27.06.2016.

ukoliko se ministar Hasanbegović kandidira nema Plenković što tražiti od desnh glasača Hdz a takvi su u većini.Krstičeviću bi bilo bolje da se sam kandidirao.prikupio bi više glasova nego će prikupiti za Plenkovića.

VL
PE
perinjo
20:55 27.06.2016.

Malo mi previse slići na Sanadera

VL
AJ
ajmo
18:37 27.06.2016.

Ode HDZ lijevo ko i Kolinda .A šta če nam onda lijevi HDZ pa imamo ultra lijevog bahatog Milanoviča.Milanovič samo pokupi branitelje i nema HDz-a daljnjih 2o godina nigdje a to bi im se moglo desit.Dovinđorno Domovino.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
19:12 27.06.2016.

Plenkovic mi je bil ok dok nisam danas procital otkud mu je supruga i da me netko krivo ne shvati hrvatska je iznad svega ali rođe su nas unistili njihove veze vezice i tu smo gdje smo i nadam se da ce jugonostalicari kao i rođe sa trojnim drzavljanstvom prihvatit cinjenicu da se nekaj i nas domoroce pita pobogu kaj vam je svi ste vi se uhljebili jako dobro i hebete ovu napacenu drzavu koji vam je khurac hocete domoljublje a hebete postene hrvate branitelje radnike itd i tome je sad kraj zivjela hrvstska

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:50 27.06.2016.

jedno je sigurno... psihopata nema nikakve šanse u sučeljavanju sa Plenkovićem.. latinski citati i pjesmuljci naspram ovako staloženog političara jednostavno neće proć a i tabletice imaju vijek trajanja

VL
PI
pistaljka
22:50 27.06.2016.

Jedina osoba koja može preporoditi HDZ i vratiti mu istinsko domoljublje, jest nažalost, samo dr Hasanbegović. Plenković će samo nastaviti sa detuđmanizacijom stranke i države, on je čovjek koji se klanja zlatnom magaretu i svojem Novom Svjetskom Poretku. Služeći zlatnom teletu, osigurava svoju opstojnost i lagodan život, a grebe mu se za bilo što drugo. Nije on ni blizu Nigel Farage. Iako Nigel nije svetac, ali je div u onom EU kokošinjcu. Jadno je i bijedno gledati te sluganske članove Komisije, neizabrane, neodgovorne nikome osim svojim svjetskim sotonskim gospodarima, koji vladaju još uvijek iza sjene, kao i te poslanike u EU kokošinjcu, koji su debelo plaćeni da plešću i blebleću onako kako se od njih očekuje - hvaleći svog gospodara, lizajući njegove usrane dupke i osjećajući se dobro nakon svega toga sramotnog posla. Istina tu ima dvije-tri poštene i dobronamjerne osobe, koje su slučajem prilika dospjeli u to neslavno društvo. U takvom društvu Plenković će uspjeti, no HDZ-u, s njim na čelu, neće biti dobro, niti će biti dobro Hrvatskoj.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.