Naslovnica Vijesti Hrvatska

Plenković u Požegi: Svjesno smo preuzeli obvezu razvoja istoka Hrvatske

- Uvjeren sam da kandidatkinje i kandidati HDZ-a u potpunosti razumiju ključne ciljeve Vlade i stranke i da će se svojim angažmanom držati zacrtanih ciljeva, a to su politička stabilnost, gospodarski rast i razvoj pravne sigurnosti i društvena solidarnost – rekao je Plenković
21. travnja 2017. u 16:59 6 komentara 172 prikaza
Andrej Plenković
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

- Svjesno smo stavili naglasak na projekt Slavonija i preuzeli obvezu razvoja istoka Hrvatske – rekao je hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prilikom svečanog predstavljanja kandidata ove stranke na predstojećim lokalnim izborima u Požegi.

On je tom prilikom istaknuo kako njegova Vlada ima puno razumijevanje za situaciju koja opterećuje svih pet slavonskih županija, izrazivši pritom spremnost za suočavanje s negativnim demografskim trendovima te objektivnim i zahtjevnim gospodarskim i socijalnim okolnostima. Dodao je kako će se u tom smislu aktivnosti na državnoj i lokalnoj razini morati povezati s dodatnim vrijednostima europskih fondova te kako će svi ti kumulativni napori na kraju rezultirati kvalitetnijim životom ljudi u Požeško-slavonskoj županiji i cijeloj Slavoniji.

butković i plenković Sjednica Vlade Plenković 'bocnuo' Butkovića: Očekujem da što prije riješimo i ono pitanje u vezi s Bolom Zlatni rat SLUČAJ ZLATNI RAT Općina Bol pismom se obratila Plenkoviću i Butkoviću

- Uvjeren sam da kandidatkinje i kandidati HDZ-a u potpunosti razumiju ključne ciljeve Vlade i stranke i da će se svojim angažmanom držati zacrtanih ciljeva, a to su politička stabilnost, gospodarski rast i razvoj pravne sigurnosti i društvena solidarnost – rekao je Plenković.

Požežanima je poručio kako će njegova Vlada pomoći u rješavanju pitanja koja se odnose na državnu imovinu, zaposlenost i mirovinski sustav, jer riječ je, istaknuo je, o temama koje su vezane i za nacionalnu i za županijsku razinu. Najavio je pomoć poduzetnicima i tvrtkama koje imaju određene poteškoće, izrazivši pritom uvjerenje kako će dijalog koji se vodi oko tekstilne konfekcije "Orljava i tvornice čokolade "Zvečevo" rezultirati pravim mjerama koje će ponovno staviti na noge i omogućiti zaposlenost i proizvodnju u tim posrnulim požeškim tvrtkama.

>> Pauletić za Večernji: Ovo je moje definitivno zbogom politici! Laž je da imam dogovor s HDZ-om

>> Politički rat Mosta i HDZ-a za istok Hrvatske: Galiću najveći suparnik Panenić

Elipso

 • pinkec:

  Postoji rješenje nepotrebnih gužvi na Slovenskoj granici prema Hrvatskoj: Sve brodove na putu u luku Koper, Hrvatska pogranicna policija treba zaustavit pregledavati do besvjesti, po istim Schengenskim propisima!

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Draga naša premijeska ekscelencijo, vi možda jeste preuzeli puno kojekavih obveza, ali malo od njih moći ćete ispuniti. Možda toga još niste svjesni, ali vi sve više postajete bivši jerbo vas Agrokor politički jede poput nezaistna dinosaura. Eto nama za ... prikaži još! koji mjesec izvanrednih izbora.

 • Hrabraja:

  Inace HDZ je na vlasi u Slavoniji sve ove godine i super ste ju razvili, kapa do poda