Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

Plenković u Požegi: Svjesno smo preuzeli obvezu razvoja istoka Hrvatske

- Uvjeren sam da kandidatkinje i kandidati HDZ-a u potpunosti razumiju ključne ciljeve Vlade i stranke i da će se svojim angažmanom držati zacrtanih ciljeva, a to su politička stabilnost, gospodarski rast i razvoj pravne sigurnosti i društvena solidarnost – rekao je Plenković

Komentari 6

PI
pinkec
19:30 21.04.2017.

Postoji rješenje nepotrebnih gužvi na Slovenskoj granici prema Hrvatskoj: Sve brodove na putu u luku Koper, Hrvatska pogranicna policija treba zaustavit pregledavati do besvjesti, po istim Schengenskim propisima!

VL
DU
Deleted user
10:06 22.04.2017.

Draga naša premijeska ekscelencijo, vi možda jeste preuzeli puno kojekavih obveza, ali malo od njih moći ćete ispuniti. Možda toga još niste svjesni, ali vi sve više postajete bivši jerbo vas Agrokor politički jede poput nezaistna dinosaura. Eto nama za koji mjesec izvanrednih izbora.

VL
HR
Hrabraja
18:05 21.04.2017.

Inace HDZ je na vlasi u Slavoniji sve ove godine i super ste ju razvili, kapa do poda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.