Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U HDZ-U
Povratak na članak

Plenković pozvao i druge na kandidaturu: Spreman sam na raspravu, dijalog i argumente

"Mislim da će biti dobro za stranku ako i drugi kolege istaknu svoju kandidaturu"

Komentari 41

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:56 23.06.2016.

U usporedbi s Hasanbegovićem, Plenković je Josipović.

VL
AP
ante_pustinjak
19:32 23.06.2016.

zamislite, njegovo veličanstvo Plenković dopušta i drugim članovima hdz-a kandidaturu! pa to je do sada neviđeno u cijeloj povijesti demokracije od grka naovamo! svaka čast! čovjeka kojeg preporučuju sve lijeve i ljevičarske stranke, te svi lijevi i ljevičarski mediji, treba se čuvati ko poskoka! bit će kao što veli ona stara bosanska "okolo kalajli - unutra belajli"! mislim da se već debelo ukakio ovim izjavama!

VL
KO
kompakt
19:02 23.06.2016.

Članstvo HDZ-a poziva tebe da se ne instaliraš i namećeš .Znat ćemo izabrati ali ne tebe.

VL
BI
bijeliptic
20:06 23.06.2016.

a može biti i druga igra srbi i srbija zna kako ćemo reagirati -i prave privid da ga i oni žele- jedna stvar je ne može biti gori od milanovića po hrvatsku- tako da mislim da če hrvatska izdržati ii ovaj hokus-pokus a ako neide mora otići- bitno je da je hrvatska tu - izdrđžat će hrvati sve nedaće kad je hrvatska u pitanju-

VL
DU
Deleted user
21:36 23.06.2016.

Plenković i oni koji ga guraju dosadili su više i Bogu i ljudima. Besraman je koliko je težak.

VL
DU
Deleted user
22:34 23.06.2016.

Briselski strebercic......prije bi ga svrstao u vesnicinu nenarodnu strancicu neg u hdz....

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:05 23.06.2016.

Plenkoviću od prvog dana praviš pogrešne korake.najprije se na prošlim izborima uz nikakvo opravdanje nisi usudio suprostaviti Karamarku jer si znao da nemaš šanse za pobjedu,zatim si pustio da te promoviraju lijevi mediji i Sova Šeks.to ti je dovoljno da ti članstvo ne vjeruje i za razliku od Ivane Maletić četiri godine nigdje te nije bilo da stranci pomogneš.znamo imao si važnijeg posla u Bruxellsu,a to imaš i sada.

VL
DU
Deleted user
10:40 09.07.2016.

Ne zna se tko je u KRADEZEU smjesniji, ma, kad bolje razmislim ZNA SE, svi! Gledam nedavno Vasu na TV. Potvrdi on onu pozajmicu PPD i natrtlja sve nesto o transparentnosti i skaldu sa zakonima, spomeni i GONG i na kraju rece da kamata nije mala??? Tako bi ovi KRADEZEOVCI vodili i drzavu, uzimali bi krediti po nepovoljnim uvjetima i onda bi mi porezni obveznici sve to placali! Zalosno tko je sve u vrhu hrvatske politike, tko su nam akademici, genarali, biskupi... Zalosno.

VL
BU
Bulaba
19:14 23.06.2016.

Koji je ovaj ljenjivac, štakor, rakun, skunk, oposum, Milanović će ga pobijed... oh, pardon, kriva stranka.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
01:12 24.06.2016.

Svi mi SDP birači bojimo se da Plenković ne dođe jer jer zbilja respektabilan suparnik, a iskreno smatram da bi desnica takva morala biti. Ali kad vidim razinu razmišljanja redovitog članstva HDZ-a, potpuno sam miran, imamo još 4 godine :-)

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:37 24.06.2016.

Kad Hdz bira predsjednika, taj ili bude smjenjen i izbacen iz stranke ili zavrsi u Remetincu.

VL
CV
cvor276
07:18 24.06.2016.

Plenkoviću čim dođeš na čelo stranke riješi se onih svih poltrona kao što su Šuker, Jandroković, Đakić, Milinović i još mnogih jer sa njima je ovo katastrofa HDZ-jaca. Od ovog HDZ-a čak je i Milanović manje zlo. Naravno neću za njega glasati da me idioti nebi odma prozvali boljševikom ili srbinom i sl.

VL
GK
gjuro.kladaric
02:17 24.06.2016.

"...na raspravu, dijalog i argumente" ahahahahahahahaha... plenkovicu, pa nema toga u HDZ-u :-)))))))))))))))))))

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:12 23.06.2016.

ministre Hasanbegoviću upustite se u utrku za predsjednika Hdz.premoćno će te pobijediti ove bruxellske manekene.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
07:39 24.06.2016.

Ne vjerujem da ce plenkovic biti izabran a veliki razlog tomu je I ovolika navala lijevih novinara da bi on trebao biti predsjednik, oni su mu ovakovim davanjem prednosti umanjili sanse za 50%.

VL
Avatar Elmoxd
Elmoxd
00:39 24.06.2016.

Nevjerojatno kolko negativnih komentara. Izgleda da je najbolji kandidat koji cijele dane prica o partizanima i ustasama?

VL
SA
santos008
20:29 23.06.2016.

Ovi clanovi HDZ-ea ne smiju vrsiti ni jednu funkciju u stranci ,osim da placaju clanarinu,jer njihov ucinak na glasace je ravan Karamarkovom ,a to su"Culjak,Milosevic,Milinovic,Suker,Lucic,Bacic,Bilaver,Karamarko,Kalmeta,Glasnovic.Oni ne smiju biti ni blizu vodjstvu stranke,Sabora i Vlade.

VL
CR
CROLINDA
08:32 24.06.2016.

ni s kim vi ne možete više nikakve izbore dobiti osim s Hasenbegovićem koji je jedini svjestan stanja u Hrvatskoj – tolike i tolike žrtve jugoslavenskog režima i Domovinskog rata vape u Nebo protiv sramote i nepravde koja im se nanosi tako da ni Bog ne da naprijed dok se to ne ispravi - shvatite već jedanput vi svi i HDZ i svi ostali da nema Božjeg blagoslova ni mira za Hrvatsku sve dok god tolike i tolike žrtve jugosalvenskog takozvanog antifašističkog a zapravo komunističkog antihrvatskog represivnog totalitarnog režima ne zadobiju pravdu koju vape u Nebo a to je da se ozbiljno primijeni EU-rezolucija o jednakoj osudi svih totalitarizama kako nacizma i fašizma tako i komunizma i da se zabrani javno isticati ime Josipa Broza zvanog Tito - autokrata diktatora mašala-zločinca i najgoreg neprijatelja bilo kakve I same ideje o hrvatskoj državi a kamoli da bi postavio uvjete za njezino izglasavanje kako neki govore uostalom svi znamo da su njegovi protestno napustili Sabor kad se je to izglasavalo – dok se god ta uvreda žrtvama I nepravda i sramota u očima našim i Božjim ne riješi nema Hrvatskoj naprijed nema dalje od ustaša i partizana eto ko bude živ vidjet će - uzalud vam govoriti da treba zaboraviti ustaše I partizane AKO ne primijenite EU-rezolucija o jednakoj osudi svih totalitarizama kako nacizma i fašizma tako i komunizma i da se zabrani javno isticati ime Josipa Broza zvanog Tito

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
20:04 23.06.2016.

Zanimljivo mi je kako je hajka na Plenkovića krenula paralelno s člancima koji govore koliko ga se SDP boji. Sada mu navodni domoljubi na internetu broje krvna zrnca, gledaju gdje mu je služio otac, nazivaju ga dečkom iz Bruxellesa itd, a paralelno isti "domoljubi" tvrde da bi HDZ na izborima pobijedio s Brkićem ili Hasanbegovićem... Sve su to viđene metode. Na HDZ-u je da odluči hoće li pristati na takvu igru. Običnim građanima uvijek ostaje Most kao alternativa...

VL
DU
Deleted user
23:30 23.06.2016.

Plenković je ok ... koliko to već može biti netko tko je posrnuo na životnom putu i učlanio se u hdz ...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.