Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković
Povratak na članak

'Hoće li biti kolega koji će glasati protiv Konvencije, to ćemo još vidjeti'

Ovdje želim dobiti što je više unisoni stav kluba HDZ-a, predsjedništvo je glasalo, stav stranke je jasan, rekao je Plenković

Komentari 48

JP
josip.pivar11
14:41 22.03.2018.

Sad mi je posve jasno za koga neću glasovati na izborima za Sabor. Hvala što ste se otkrili, na pomalo nepotreban i glupav način, ali hvala.

VL
DU
Deleted user
14:44 22.03.2018.

Došlo je vrijeme za stvaranje hrvatske stranke

VL
DU
Deleted user
14:54 22.03.2018.

Dosla mi je muka kad sam danas na Vladi vidio sve velike hrvatine i demokrscane kako svi kao jedan dizu ruke za usvajanje I.K. Nema sto s njima nas stvarno ceka svijetla buducnost.

VL
SO
SoloHan
15:13 22.03.2018.

Vrijeme je za osnivanje hrvatske ljevice i desnice. Ovako imamo srbijansku ljevicu i jugoslavensku ljevicu

VL
LU
Lukaluka
14:59 22.03.2018.

Prodane saborske duse. fuj, svi na prosvijed u subotu pa neka onda rade istrazivanja. Vlada dole

VL
KA
Karloho
15:28 22.03.2018.

Jasno je da su svi oni koju podrzavaju HDZ prevareni,jer ovakovo omalovazavanje svojih biraca je stvarno jadno,ali vec kod prvih izbora ova stranka ce to sigurno osjetiti,jer "lijevi" sigurno nece glasovati za HDZ,a ostale birace koji su im do sada bili skloni tesko da ce opet moci prevariti...

VL
NE
Neonacionalist
15:29 22.03.2018.

HDZ očigledno ne zastupa desno tj. konzervativno -kršćansko biračko tijelo ili patriotsko/ domoljubno da budem krajnje jednostavan i to je više nego očigledno , oni unutar HDZ-a koji se osječaju takvima nakon ovoga ako imaju časti i obraza i akoo se uistinu smatraju domoljubima i demokršćanima onda nemaju više šta tražiti u ovakvom HDZ-u , neka ga ostave Plenkoviću, Jandrokoviću, Šuici i sl. da zajedno sa Pupovcem , Vrdoljakom ili sutra možda SDP-om predstavljaju ljevo -liberalne birače jer više zaista nemaju nikakvo pravo da zastupaju one koje su višestruko izdali i grubo prevarili i obmanuli ili pak neka naprave puč u stranci dok je još navrijeme i raspišu nove izbore jer ionako je ova vlast nelegitimna i ne odražava volju niti 1/5 naroda . Vrijeme je da Hrvatska konačno dobije jednu uistinu pravu desnu stranku nasušno potrebnu jer to HDZ definitivno nije ili da se HDZ konačno formira u pravu desnu stranku te pritom izbace sve one koji to nisu . Molim sve domoljube ako im je zaista stalo do Hrvatske da više ne padaju na jeftine štosove od ovih prevaranata i manipulatora , ovime su HDZ -ovci pokazali svoje pravo lice, otvoreno ignoriraju volju velike većine svojih glasača i ne samo to nego se na najpodliji način sprdaju sa svima vama a sve je to kratkog daha ili oni zaista vas smatraju budalama koje će lako po tko zna koji put opet preveslati , ne dopustite da budete više ikad ovce kakvima vas oni očigledno smatraju .

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:25 22.03.2018.

vise sam ja hdz od tebe plenkovicu. kakav si ti to premijer kod koga se povecalom mora traziti hrvatska zastava? sramota.

VL
DU
Deleted user
14:43 22.03.2018.

Trči u Brisel pitati šta ćeš onima koji glasuju protiv...Misliš li svraćati u tazbinu u Hrasnu?

VL
MU
Munain
15:42 22.03.2018.

Pa drugovi drugi put opet glasajte za Plenkovica... I nemojte reci da nemate za koga... Jedini su Nezavisni za Hrvatsku eksplicitno protiv ovog nasilja nad zdravim razumom... Svi u subotu na Trg hrvatskih velikana...

VL
DR
drugzooka
15:35 22.03.2018.

Nikad više HDZ!!!

VL
PU
Pulchrum
15:36 22.03.2018.

Hrvatska je kršćanska država, ima uređene zakone, i protiv nasilja nad ženama, a pristati prodati dušu, za malo europskih novaca, mislim da je naš narod, ipak, iznad toga.

VL
MA
matti
15:11 22.03.2018.

Skinuti cemo vas kao i vi nase spomenploce izdajnici.

VL
DU
Deleted user
15:22 22.03.2018.

Na stranu IK,,,vec HDZ-ovci jeste li poslali rodjendansku cestitku Jozi Manolicu?????

VL
ST
stric5
16:40 22.03.2018.

...da je RH sudila račanu zbog razoružanja TO .... da je suđeno mesiću i pusićki za veleizdaju .... nikad se Hrvatskoj nebi dogodili sanaderi , jace , vidoševići , bajići , milanovići , cvitani , yusipoviću , plenkovići ....

VL
LU
lunar777
16:09 22.03.2018.

Plenković prijeti a Krasnec odobrava iliti ne vidi nikakav problem. Toliko o ljevičarskim novinarima...

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:28 22.03.2018.

Neka se samo usude glasovati protiv naredjenja nasih gospodara iz Bruxelles-a, pa cu im ja pokazati sto je to demokracija, kaze anemicni Plenki.

VL
MU
Munain
16:00 22.03.2018.

Plenković je čovjek koji je poslan iz Brisela da u Hrvatskoj donese političku stabilnost. Most je uz pomoc politickih i medijskih moćnika pretvoren iz lokalnog u nacionalni politički fenomen, koji je spriječio Karamarka da uz pomoć Glavaša i Bandića napravi većinu. Pa je nakon toga Most (uz pritisak svog lijevog krila koje je radio pritisak na Petrova) je srušio Oreškovićevu vladu. Nakon toga Karamarko pao, a iz Brisela je dosao Plenkovic... Milanovic i da je pobjedio na prijevremenim izborima, morao bi vlast dijeliti s Mostom, koja takodjer ne bi potrajala. Plenkovic je pobjedio, napravio koaliciju s Mostom, a prvi dio briselskog plana se ostvario, Milanovic je pao... Nakon toga Petrov iz idealsitickih razloga opet pokusava srusiti vladu (poradi jedno 10 puta vece stvari zbog kojih je Karamarko pao)., ali ovaj puta mu Mostov mecena Franjo Gregurić kaze STOP. Plenkovic mice Most, i stavlja ga u ropotarnicu povijesti... Radi koaliciju s HNSom i Pupovcem, te potpuno po naputcima Brsela i svog novog PR gurua Macana ministarstvo obrane predaje HNSu, te gotovo u potpunosti provode ono sto je Milanovic u predizbornoj kampanji 2015 najavljivao... HNS je nakon ove vlade gotov, jedina mogucnost za novu saborsku vecinu je koalcija HDZ-SDP, Plankovic-Bernardic, sto je i bio zadatak po kojemu je Plenkovic dosao iz Brisela. Ogromna steta je pocinjena... macan je bio Josipovicev PR guru, danas je Josipovic politicki anonim, Plenki se samo razlikuje od Josip, sto ima briselsku odstupnicu.

VL
AL
alkar2013
18:17 22.03.2018.

Ovako sramotnu predstavu hrvatske vlade u Junckerovoj režiji još ne vidjesmo, poput programiranih atrapa jedan za drugim govornici su papagajskom preciznošću ponavljali naučene tekstove. Ova lakrdija od sjednice nadmašila je sve Prljićeve "kazališne" majmunarije, doista je bilo žalosno gledati taj ministarski politički "vrh" koji se u ime svojih fotelja pod guzevima te ne malih sinekura tako olako odriče slobode mišljenja i govora, odbacuju svoja ideološka i moralna načela popu kakvih otrcanih smrdljivih čarapa. Očito ni ovoj vladi RH, njen narod kao i njegovi vitalni interesi nisu prioritet, podanički konjušarski mentalitete nikako da napusti banske dvore nad kojima po svemu sudeći još uvije lebdi ono prastaro Zvonimirovo prokletstvo. Sramotne su i uvrede koje je uspaničeni Plenković uputio većem dijelu stanovnika RH u samo tjedan dana, prvo u vidu izjave da nisu u stanju razumjeti što piše u IK, te potom kroz priglupu interpretativnu izjavu kojom je ozbiljno doveo u pitanje svoj IQ.

VL
OG
Oglasivac277
16:06 22.03.2018.

HDZ-SDP -hrvatska mocvara

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.