Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za politico
Povratak na članak

Plenković istaknuo koja su dva najvažnija strateška cilja Hrvatske

Ja želim Hrvatsku danas pozicionirati kao zemlju koja u prvim godinama svog članstva profitira od kohezijske politike koja istodobno jača europsku orijentaciju unutar zemlje, rekao je Plenković.

Komentari 38

KE
kentie
12:33 14.02.2018.

pa lipa klara EU polako ostaje bez budućnosti; na pomolu i obzoru je KONFEDERACIJA ZVANA SREDNJA EUROPA....samo mnogi toga nisu uopće svjesni..

VL
KK
klara.kos.73
12:30 14.02.2018.

idi ti lijepo u 3 pm i provedi reformu pravosuđa i javne uprave da se pomaknemo s mrtve točke. Ustvari mi tonemo kao Titanik u svim segmentima društva a njemu usta puna EU. Dabogda propala EU i ti skupa s njom. Jesi li ti premijer Hrvatske ili Junckerov "mali od palube"?

VL
DU
Deleted user
13:26 14.02.2018.

primarni cilj je nasmijavati briselske starkelje na njihovim tulumima

VL
GO
goran2hr
12:59 14.02.2018.

Oba cilja su mu antihrvatska. Prvi - više EU manje Hrvatske i hrvatskog suvereniteta. Drugi - uvođenje Eura = porast cijena.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
12:55 14.02.2018.

anemični briselko se samo sramoti, a njegova vlada ništa ne radi...

VL
SO
Somelier
12:51 14.02.2018.

Smiješne priće oko uvođenja eura. Napasivati, usklađivati i neznam šta još. Neka mi Plenković objasni koje su to muke imali Slovaci, Kosovo i Crna Gora kod uvođenja eura. Izgleda da su to priće za malu djecu jer Hrvatska živi odd kursnih razlika kao za vrijeme Jugoslavije jer od Uskrsa i preko lijetnih praznika jača kuna.

VL
KM
kmerotrijeb
13:43 14.02.2018.

Neka ovom briselskom klimavcu i podrepašu koji bi glumio neku veličinu i misli da je neki faktor ako ga Junfer tu i tamo uhvati za dupe, netko objasni da smo u govnjarskom krugu s Bugarskom. Slijedeći krug u koji ćemo upasti kad nas i Bugari pređu je s njegovim i jugolindinim prijateljem Vučkom, a taj je krug u septičkoj jami....

VL
FR
franjo
14:16 14.02.2018.

U cijeloj EU ne iziđe niti dvadeset posto birača . Toliko o EU .

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:03 14.02.2018.

Bravooo Hrvati evo obratijo vam se vas vidoviti predsjednik vlade,zna za sengen i euro,ali nezna za agrokor,on se i obraca svojim vernim glasacima samo iz Brisela,zadnji potez narcisa belog,i nedolazak na veceru kod predsjednice,pokazuje da on nije dorastao situaciji u kojoj zivi.Hrvatskoj trebaju izbori.

VL
BL
bljak007
11:55 14.02.2018.

Bože na čemu je ovaj? Uz toliku nezaposlenost, siromašnih,gladnih, još malo pa kontejnerska država, a on o užoj europskoj uniji. Ni djeca u jaslicama to ne mogu popiti, a kamoli stariji.

VL
DU
Deleted user
16:29 14.02.2018.

Nije da njegova vlada ništa ne radi, itekako rade provode najveću pljačku nakon Čače... provode kvinslinšku politiku EU nad ovim narodom umjesto da se bore za dobrobit države i naroda oni sve to uništavaju. Kohezijska politika na ovim prostorima nedavno zahvaćenim ratovima ne funkcionira, to je prošlost, činjenica jest da smo se krvavo raspali i rodile se nove državice. Nakon toga nema više prijateljstva ma koliko se kleli čelnici politike na ovim prostorima, svi visimo između rata i mira, politike prljavština ucjena i pritisaka. A mi mali ili se moramo iseliti ili trpjeti to što smo mi birali. Reći će ti mrziš HDZ... ne mrzim nikoga ali za ovu politiku su krivi i JEDNI I DRUGI. Nema razlike među njima osim umišljenih medvjeda na čelu stranaka.

VL
DU
Deleted user
13:03 14.02.2018.

Bože što čovjek može lupetati i lupetati! Nama treba državnik, a ne diplomat!

VL
KO
koraknaprijed
13:49 14.02.2018.

Bravo Plenky,stavio si slovnice gjde im je mjesto,srbi,crnogorici i BH ako žele u EU neka prestanu sa ucjenama i počnu poštivati zakone i pravosuđe EU,bravo i svaka čast.

VL
Avatar sindarela
sindarela
13:40 14.02.2018.

A kak će biti ono s čimbenikom i sukratorom Američke vanjske politike koje je naša kraljica dogovorila ispred ograde Bijele kuće

VL
Avatar Foton
Foton
17:12 14.02.2018.

Ja mislim da Hrvatskoj na celu bi pasala ekipa ala Bulj, Pernar, Sincic, satorasi, po koji kamenjarski biskup i slicni. Znaci pravi " narod", mrze sve oko sebe, o ekonomiji ni plave veze, ali lajanje do krova. Za koju godinu bi svi kopali po kontejnerima, sto bi bilo divno, jer smo onda svi jednaki, pravi hrvatski raj. A one budale Nijemc,i Francuzi, Skandinavci neka trunu u toj truloj Europi, dok im Hrvati konobare. Malo ostar komentar, ali ne i netocan.

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
14:36 14.02.2018.

Mislio sam da je strateški cilj da se možemo samostalno financirati,da ne živimo od kredita koje ne možemo vračati

VL
KE
kentie
12:31 14.02.2018.

Marginalac si onoliko koliko si u svojoj sredini sam to napraviš i proizvedeš, bilo na osobnom, profesionalnom bilo na državnom planu..kad se samo sjetim JBT-a, to je bila ludnica; pa od "vojske" siromaka napravio je treću političku silu svijeta koju se ipak nešto pita; pa na Brijunima su se donosile strateške odluke bitne za budućnost svijeta, a kamoli Jevrope ili uže mediteranskog bazena. JBT je ostavio u nasljeđe RH takvu infrastrukturu da boli glava, a ovi naši politički začinjavci, krajputaši i zgubipametovići se ponašaju kak smetlari na privremenom radu v Germanji. Sem toga i osim toga, u talk shawu 1 na 1 Romana Bolkovića UK veleposlanik, glasno i jasno je rekao: "vi ste LIDERI ovog područja"....pa kad ti to kaže veleposlanik jedne svjetske sile zvane UK, onda ti oca i matere se moraš tak i ponašati i djelovati...a ne i dalje bti svizavac, gmizavac i začinjavac...društvo i mnoštvo političke provenijencije učite, učite i samo učite od Dubrovačke Republike i JBT-a....za našu mladost i bolšu buditijonost TUžne Vaše i Naše...

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:23 14.02.2018.

Plenković istaknuo da su dva najvažnija strateška cilja Hrvatske maznuti more Sloveniji, Crnoj Gori i BiH i obmanuti Ruse da posude još više para za Agrokor kako bi mogli dalje krasti i jamiti kao svoji na svome.

VL
DO
doktorica
14:20 14.02.2018.

najvažnije je da se ostane na vlasti,a drugi je cilj da svi uhljebi zadrže svoja "stečena prava",plaće,mirovine itd.

VL
PI
PiratiSnebesa
11:54 14.02.2018.

Željezo se kuje dok je vruće, kad postoji alternativa onda se može kalkulirati i reći ako želite da ostanemo u EU želimo bit ravnopravni i autentični.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.