Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORIO I O PREDSJEDNICI
Povratak na članak

Plenković o situaciji s Krstičevićem: Dokle će ovo trajati? Dokle god hoćemo

– Što se tiče ostavke ministra Krstičevića, ja i dalje odbijam bilo kakvu odluku o ostavci – čvrst je u svom stavu premijer Plenković

Komentari 89

BO
bojuki1
13:20 20.07.2017.

Plenkoviću, zašto štitiš Milanovića i njegove kadrove Lozančića i Tucakovića?Predsjednica se najbolje postavila i jedina vidjela u čemu je problem i reagirala te zbog toga doživjela teške medijske napade. Navodno je županijski vatrogasni zapovjednik za požara u okolici Splita većć u 10:00 obavijestio Lozančića i glavnog vatrogasnog zapovjednika RH Tucakovića o tome da treba dovesti vojsku na požarište jer postoji realna opasnost da požar dođe do Splita i mora prema Omišu(Studio4),no da su obavješteni ignorirali to mišljenje glavnog čovjeka s požarišta i nisu reagirali do 16:00. Ukoliko je to istina stvar postaje puno ozbiljnija,te se otvara pitanje kaznene odgovornosti,priželjkivanja katastrofe i tragedije,ili,u najmanju ruku,potpune nesposobnosti i nedoraslosti tako važnim dužnostima. Predsjedničina reakcija je bila više nego primjerena i njezina izjava se nije odnosila na Krstičevića kako neki medijiji spinaju već na sustav u kojem odgovorni danas i sam priznaju da su krivo informirali državni vrh. Sve je jasno, a Plenković neka i dalje štiti sdp kadrove Lozančića, Tucakovića i ostale u sustavu koji su pokazali teški šlamperaj i amaterizam.

VL
ST
stefj
13:44 20.07.2017.

U svemu ovome na kraju je vidljivo da su najviše pogriješili SDP-ovi kardovi (Lozančić i Tucaković), a i mediji i Plenković pokušavaju prebaciti krivicu na druge (vladu, predsjednicu, vatrogasce...)... Jasno mi je pisanje medija, jasan mi je stav Ostojića, ali mi nikako nije jasan Plenković. Imali smo 4 godine devastacije svega i državnog i privatnog za vrijeme Milanovića, uz istovremeno rekordno zaduživanje. Rasturena je civilna zaštita, vatrogascima nije održavana oprema, čak je i šumama ukinuta preventivna zaštita pa sad imamo gusjenice u Slavoniji... I o tom se sad šuti? Da li radi HNS-a koji je sad dio koalicije? Ili se misli nastaviti isto, pa ne bi bilo dobro sad napadati jer bi se netko mogao sjetiti povući paralelu'

VL
Avatar southman
southman
13:14 20.07.2017.

Džaba medijima pokušavati iskonstruirati aferu u državnom vrhu, Plenković nije Krstičević, on se ne zalijeće i ne reagira afektino i to najviše smeta tiskovinama koji bezuspješno pokušavaju navući ga na tanak led. Nije on Milanović kojemu je bilo dovoljno staviti mikrofon pod nos i onda bi on pričao o svemu i svačemu i suvislo a jkoš više nesuvislo, pa čak i do razine čistog laprdanja !!

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
16:08 20.07.2017.

Netko od administratora VL lupa pluseve na komentare koji stite HDZ i idu u korist HDZ-a. Molio bih urednike ovog portala da istraze o cemu se radi.

VL
BA
balance
14:32 20.07.2017.

Mediji al vam ga je 'šuknuo'...sad centrale bjesne ko požari kojeg su podmetnuli.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
15:37 20.07.2017.

Ako je ostavka NEOPOZIVA nema se tu sta prihvacati ili ne prihvacati. To je kraj price.

VL
PU
paul-umpe
14:19 20.07.2017.

Kad sam cuo onog klosara Pilipovica kako daje izjavu uopce mi nije zao.Neka sve izgori neka cijeli turizam propadne pa cu ja tog klosara pitat kako ce gulit na turizmu.Obicni smrad.Sta je Plenkovic trebao gasit pozar???Sto se taj Pilipovic ne kandidira za gradonacelnika vukojebine od kud dolazi???Kad je usao i pocistio svoju parcelu od drace i raslinja.NIKAD.On se vozi na svom skuteru i duva okolo.Smrad

VL
Avatar dobry
dobry
13:07 20.07.2017.

Kako god, i dalje ostaje otvoreno pitanje: Gdje je isparilo preko 40 MILIJARDI tijekom sistemskog izvlačenja novca iz Agrokora!?? Novci isparili, krivca nema!?? Samo u zadnjih 6 mjeseci prije sloma, Todorić je na ime dividendi izvukao preko 700 milijuna i prebacio na svoje račune u inozemstvu! Zašto je onako naprasno zaustavljena istraga unutar Agrokora, koju je bio pokrenuo ministar MUP-a V. Orepić!!? Zašto je Plenković riskirao stabilnost Vlade, države i svoju osobnu karijeru kako bi zaustavio istragu i zataškao kriminal!?? Doveo se u situaciju da mu stabilnost Vlade i osobna karijera ovise o 3 ruke SDSS-a u Saboru i dobroj volji M. Pupovca, koji po naputke ŠTO I KAKO dalje, ide u Beograd kod A. Vučića. I kakav je to legimitet Vlade kada T. Sauchu ucjenama natjeraš na političku trgovinu!? Previše pitanja bez odgovora da bi sve bilo OK!

VL
Avatar Klodi
Klodi
15:48 20.07.2017.

Slijepci, reiting raste. Zaokružite opet ovo bahato *****. Oni znaju kako se to radi. Zna se. A sad mašinerijo po zadatku na minuse. Ekipa snova KGK Njonjo Anemikus.

VL
Avatar av_Kamocemo
av_Kamocemo
16:29 20.07.2017.

vidio generalissmus da ništa od nabave aviona... pa onda ni od provizijice... i odlucio vratiti se na svoje izmišljeno mjesto . koji preko njega dobivaju apsolutno sve javne natjecaje za državnu nabavu informaticke opreme...Sve same "talasemicne" izjave... Degutantno "vjerodostojno"!..Uzivaj ministrestre , dok Sabor ne krene, a do onda malo u Ameriku, , mozda se sredi neki novi biznis za bolji zivot Vas i Vase obitelji, a i sire !....Toliko o njegovom integritetu i moralnosti, ah da zaboravio sam to je ipak HDZ momcad.

VL
Avatar av_Kamocemo
av_Kamocemo
16:25 20.07.2017.

eto - sve je redu!!! zbor mudrih ministara sa Anemičnim na čelu zaključio je da je ustvari sve SUPER!!! nitko nije kriv, sistem savršeno funcionira, sve je odrađeno točno kako je trebalo... veseli se dotepli bosansko katolicki narode... i ponovoovo glasaj za iste:..Požar je uzrokovao žar ili otvoreni plamen." Ovo je doista epohalno otkriće..........:Što je domicilnom Hrvatskom narodu preostalo? Da plačemo ili da se smijemo? Država skoro 2 godine u apsolutnom kaosu a on bubne ovakovu izjavu i ostane živ...... Kako reče sestra Bernarda, "Preostaje nam samo Bogu se moliti", ili kako preporuča "optimistična" ministrica, Dalić, Svetom Anti.

VL
Avatar av_Kamocemo
av_Kamocemo
16:13 20.07.2017.

Kakve veze ima Sabor sa njegovom "neopozivom" ostavkom?....I sad da nesto kazes o ovom papku, on ti posalje policiju na vrata.

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:28 20.07.2017.

Pa ovaj nije bolji od kraljice ovoliko arogancije vidjela sam kod Orbana i Erdogana to nebu dobro arogancija će ti se obit o tintaru ne samo arogancije nego i valjanje gluposti

VL
Avatar Oneill
Oneill
16:14 20.07.2017.

Meni se ovo od Gosp. Plenkovića nimalo nesviđa jako bahat čovjek i vodi nas u krivi smjer.

VL
Avatar av_Kamocemo
av_Kamocemo
16:08 20.07.2017.

Kako srusiti Lozancica i sa sadasnje funkcije? On joj je trn u oku jos i kad je bio sef SOA-e... ima neka saznanja koja mogu dovesti do ugroze njene casti?......Nakon što je SOA snimila debelu na rodendanskom derneku sa Mamicem,m, u blizini u lajne formiranog brašna na stolu ......Mamic joj je prijatelj i nema se sto vise dodati!.

VL
SS
sokac sa drave
15:35 20.07.2017.

Ovo ce trajati dokle hocemo.Ima jedna ona narodna:Mozes kako haces ali neces dokle hoces.Ja mislio Karamarko nije dobar kad ono ovaj 150 kg veliki bebac tri put gori.

VL
Avatar Macor1
Macor1
16:07 20.07.2017.

Ovaj se bahati kao Milanovic zato ce i proci kao Milanovic.

VL
HR
Hrvatska
13:10 20.07.2017.

Vrlo moguce je da Krsticevic zeli dati ostavku zbog Plenkoviceve koalicije sa HNS-om,pa je sad nasao pravi trenutak.

VL
DU
Deleted user
14:29 20.07.2017.

plenkovicu..o kojoj strategiji pricas..pa zar ne vidis..kako narod baulja..zivi bezkontrolirano..naravno..kad se u zadnji 25 godina..samo krade..laze..i mulja..koja strategija..

VL
Avatar vatra_medju_nogama
vatra_medju_nogama
18:12 20.07.2017.

muči je strah - ne izlazi iz automobla dok je ne okruže zaštitari to je ona Kraljica Balkana koja ima žarku želju biti bliska sa svojim podanicima.....uvlakaci i uvlakacice, sada moraju na psihoterapiju i to medikamentnu

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.