Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem listu

Analiziramo glavne modne probleme Kolinde Grabar-Kitarović

naslovnica pdf
Foto: VL
1/11
14.01.2015.
u 00:02

Od 11 šefica država u svijetu, Kolinda Grabar-Kitarović je nesumnjivo najljepša.

Naša buduća predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović neodoljivo nas podsjeća na Evitu Peron, najpoznatiju i najkarizmatičniju plavušu u državničkim krugovima svijeta. Žar kojim je govorila u noći izbornih rezultata kad je bilo jasno da će zasjesti na čelo hrvatske države upalio nam je lampicu u smjeru usporedbe s Evitom.

Od 11 šefica država u svijetu, Kolinda Grabar-Kitarović je nesumnjivo najljepša. I to je kvaliteta koja će joj svakako pomoći u političkoj komunikaciji i kod kuće i u svijetu. Ne vjerujemo da će poput Evite unajmiti kamion, natovariti ga svime što može pomoći hrvatskim siromašnim obiteljima i predati im to osobno u ruke. Evita je tako konkretizirala pomoć potrebitima... No prije svega što bude radila, Kolinda će svoju odanost državi i narodu javno obećati na inauguracijskoj svečanosti 18. veljače pred crkvom sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu.

E tu bi se naša buduća predsjednica mogla ugledati na Evitinu vrhunsku eleganciju i profinjenost. No pet je najmanje godina pred njom i dovoljno vremena da se izblenda iz sadašnjeg tipa odijevanja.

Jer tu ima mjesta mnogim prigovorima koje alibira pozicija koju će zauzimati u društvu i u državi.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

>> 'Ne želim s ministrima igrati ping-pong, preporučujem im da se uozbilje i počnu raditi'

>> 'Moje poštovanje prema novoizabranoj predsjednici je neupitno'

>> Prva hrvatska predsjednica među 11 šefica država u svijetu

Foto: VLm

Komentara 81

L0
luena 01
21:46 13.01.2015.

Odjelo ne cini covjeka ,karakter,moral i postenje je to sto covjeka odlikuje,a kod nekih super obucenih ga bas i nema...

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:45 13.01.2015.

...javiše se i modni mačci... odmah iza tatjane j...

Avatar d-ano
d-ano
21:38 13.01.2015.

Htjeli ili ne,,,gp,Kolinda je sad nasa predsjenica,,,,,,,,,,,Moramo joj dat priliku da se pokaze,,,,,,,,,gospodo ,gospodjo -drugovi i drugarice.......povedite malo brige o vlastitom karakteru ne pljujte po onom sto smo izabrali........ako ne bude dobra smjenicemo je brzo.....kao i Josipovica,,,,,,,,a sto se ticee Milanovica los je odzvonilo mu je ima pravo da se ljuti jer gubi ,nije bio dobar ,,,,tko dolazi Karamarko pa on je ista slika i prilika Zokija,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije