Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Amon već dugo živi u boksu skloništa i umoran je od čekanja

Amon
Foto: Privatni album
1/5
21.11.2016.
u 17:58

Čezne za rukom koja će ga maziti, za čovjekom koji će ga povesti u svoj dom i kojem će biti najbolji prijatelj, za udomljavanje zovite 099/21-21-749

Amona je čovjek iznevjerio, ostavio ga i odbacio, ali Amon čovjeku i dalje bezgranično vjeruje.

Pogleda punog nade gleda u volontere koji dolaze u Sklonište za životinje Sisak, šeću ga, igraju se s njim. No, u njegovu pogledu sve više vidljiva je i tuga, posebno kad ga volonteri vrate u boks, kad gleda za njima i sluša korake koji odlaze. Sve teže podnosi to čekanje, pomalo odustaje, umoran je. Nestaje njegova snaga, topi se njegova volja za životom.

Amon čezne za rukom koja će ga maziti, za dvorištem u kojem će moći trčati, za čovjekom koji će mu otvoriti vrata svog doma, čovjekom kojem će Amon biti najbolji prijatelj. Amon ima dvije godine, poslušan je i pristojan, cijepljen i čipiran. Ako ga želite za prijatelja, zovite na 099/21-21-749.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Merlin
22:58 21.11.2016.

lijep je pesonja. fakat mu se neka tugica vidi u očima...nadam se da će imat sreće...lijep je, mlad, super izgleda...ajmo ljudi, tko će amona usrećit (ja već imam psa i ne mrem još jednog, na žalost)...nek nam večernjakovci jave kad se mališa zbrine

OS
osica
23:37 22.11.2016.

Imam jednog iz azila. Lijep, jer je moj , a i pametan poslušan, milina. Neće pogriješiti onaj tko udomi ovog ljepotana. Vraćati će mu ljubav i pažnju, slijediti ga do kraja života. Njihova ljubav je bezuvjetna i bezgarnična, a to a to je puno više od zdjelice hrane i vode i malo maženja. Prošao je dosta , pružite mu ljubav i pažnju i imate najboljeg prijatelja dok " nas sm. t ne rastavi"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije