Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivo je skočio

Amerikanac skočio s mostarskog Starog mosta pa završio u bolnici

mostarski Stari most
Foto: screenshot/youtube
17.07.2014.
u 10:12

Dvojica Andrewovih prijatelja skok su odradili bez ikakvih problema, a Amerikanac se nije koncentrirao i premlohavo je doskočio u vodu i ostao je na površini.

Amerikanac Andrew Socniak jučer je ispunio svoju želju i skočio s mostarskog Starog mosta.

Ipak, taj potez umalo je završio kobno. Zbog nedovoljne koncentracije, Socniak nije izveo skok kako treba pa je prilikom jakog udara u vodu zadobio lakše ozljede te nakratko izgubio svijest i pamćenje, piše Avaz.

Admir Delić, član Kluba skakača u vodu "Mostari", koji je s prijateljem priskočio u pomoć Amerikancu i spasio mu život, kaže da je Socniak s dvojicom prijatelja iz Kolumbije i SAD-a došao kod njih sa željom da skoče s mosta za što je potrebno prije odraditi obuku.

Dvojica Socniakovoh prijatelja skok su odradili bez ikakvih problema, a Amerikanac se nije koncentrirao i premlohavo je doskočio u vodu i ostao je na površini. Članovi Kluba odmah su krenuli prema njemu i izvukli ga iz vode. Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu te se Andrew osjeća dobro.

-Andrew nema slomljenih kostiju, samo poneku masnicu i lošu uspomenu na ovaj skok, rekao je za Avaz jedan od dvojice njegovih prijatelja.

Dva člana Kluba zbog sigurnosti uvijek u vodi čekaju skakače, a to je ovaj put spasilo život Amerikancu.

>>Griffin i NBA zvijezde zabavljali kupače skokovima u more

Komentara 12

OL
olrajt
11:18 17.07.2014.

......kakav Stari most....njega maca popala...to je Novi Stari most!!!

PO
portugisac
11:55 17.07.2014.

To je "most na srpski način". Oni sve što poruše naprave mnogo lepše i starije.

Avatar franioprvi
franioprvi
11:32 17.07.2014.

Do danas , Stari Most je odnio najmanje 30 zivota . Najvise su ginuli vojnici JNA na sluzbi u Mostaru , jer su mislili da znaju i mogu . Ako nisi Mostarac , bjezi od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije