Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jug izraela

Amerikanac pucao po hotelu u Eilatu, jedna osoba ubijena

izrael (1)
Reuters/Pixsell
05.10.2012.
u 10:38

Napadač se još uvijek nalazi u hotelu, kazao je glasnogovornik policije Micky Rosenfeld te dodao da su hotel opkolile brojne policijske snage

Jedna osoba ubijena je u neobjašnjenom napadu američkog turista koji je otvorio vatru na goste hotela jednog od odmarališta u Eilatu, izvijestila je izraelska policija.

Za sada je poznato da je Amerikanac jutros ispalio nekoliko hitaca u hotelu odmarališta na obali Crvenog mora.

– Napadač se još uvijek nalazi u hotelu – kazao je glasnogovornik policije Micky Rosenfeld te dodao kako su hotel opkolile brojne policijske snage. Još uvijek nije poznat identitet napadača kao ni motivi napada.

Komentara 2

Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:06 05.10.2012.

Iako nije poznat "motiv" biti će uskoro....to je zasigurno neki "terorist" iz jedne od nepodobnih zemalja sa "lažnom" USA putovnicom.......Uskoro bi ovaj napad mogao biti povod za napad na Siriju ili Iran recimo

OB
-obrisani-
13:51 05.10.2012.

Kad je amerikanac onda je pomahnitali turist , kad je neki drugi drzavljanin onda je terorist ... hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije