Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BOMBA' UOČI SUMMITA

Američki senatori odlučili: Putin i Rusija miješali su se u američke izbore

Donald Trump i Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.07.2018.
u 23:06

Trump niječe da su mu Rusi pomogli, a istragu o tome smatra lovom na vještice

Rusija i ruski predsjednik Vladimir Putin miješali su se u američke predsjedničke izbore 2016. kako bi pomogli Donaldu Trumpu da pobijedi, navodi se u izvješću američkih senatora objavljenom u utorak.

Izvješće Odbora za obavještajnu zajednicu američkog Senata, u kojemu su se nalazili senatori iz obiju velikih stranaka, potvrdilo je procjenu američkih obavještajnih agencija.

Izvješće je objavljeno manje od dva tjedna prije summita Trumpa i Putina.

Trump niječe da su mu Rusi pomogli, a istragu o tome smatra lovom na vještice.

"Ruski napor bilo je ekstenzivan i sofisticiran, a njegovi ciljevi bili su da potkopa vjeru javnosti u demokratski proces, da našteti Hillary Clinton i pomogne Donaldu Trumpu", rekao je potpredsjednik odbora Mark Warner.

Donald Trump objavio da se SAD povlače iz nuklearnog sporazuma s Iranom

Donald Trump i Vladimir Putin
1/11

Komentara 39

LI
Lily7
23:32 03.07.2018.

Rusi su izabrali Angelu Markel u Njemackoj I Macrona u Francuskoj, zer ne VL? Lazi postaju vijesti kad I VL nema drugog izbora nego da slijedi naredbe globalista!

PL
@ploto@
08:15 04.07.2018.

Diktatura smrdljivih globalnih lihvara ne jenjava.To više nisu pojedinačne lažne vijesti,nego ideologija koja se zasniva na unaprijed smišljenim lažima.Ako su Rusi mogli utjecati na američke izbore,onda je utjecaj SAD na ruske izbore bio barem 10 x jači no obrnuto.SAD su financirale prosvjede protiv Putina i američki ataše je kordinirao financiranje prosvjednika.Tko se pridružio gomili dobivao je 100.usd,a 494 soroševe nevladine udruge su samo u zadnja 3 mjeseca prije nego su zakonom bile prisiljene se organizirati kao strani agenti,dobile oko 890 milijuna usd.

AA
aabbcc
09:49 04.07.2018.

Na kraju ce amerska demokratija proglasiti vlastiti narod, glasace blesavim !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije