Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO IZVJEŠĆE

Američki obavještajci: Putin se liječio od uznapredovalog raka, a u ožujku su ga pokušali ubiti

Russian President Vladimir Putin visits soldiers wounded during the conflict in Ukraine at a hospital in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/2
02.06.2022.
u 19:23

Obavještajci tvrde i kako je u ožujku došlo do pokušaja atentata Putina

Zdravlje Vladimira Putina predmet je razgovora unutar Bidenove administracije nakon što su obavještajci dali svoju četvrtu sveobuhvatnu procjenu krajem svibnja. U povjerljivom američkom izvješću stoji da je Putin u travnju bio podvrgnut liječenju od uznapredovalog raka, rekli su za Newsweek tri čelnika američkih obavještajnih službi koji su pročitali izvješća.

Obavještajci tvrde i kako je u ožujku došlo do pokušaja atentata Putina. 

Visoki dužnosnici, koji predstavljaju tri odvojene obavještajne agencije, zabrinuti su što je Putin sve više paranoičan u vezi sa svojim držanjem vlasti, statusom koji čini nepredvidiv smjer u Ukrajini. No, kažu i kako su izgledi za nuklearni rat manje vjerojatni.

Naime, već dulje vrijeme špekulira se da je ruski predsjednik bolestan, a spominjali su se problemi sa štitnjačom dok su neki govorili i da ima Parkinsovu bolest. 

O njegovom zdravlju pisalo se i nakon vojne povorke u Moskvi u čast 77. obljetnice pobjede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Njemačkom također su krenule špekulacije da je ruski predsjednik bolestan. Putin se, podsjetimo, u jednom trenutku tijekom proslave pokrio i dekom zbog hladnoće te je kašljucao. 

Na sastanku sa svojim ministrom obrane je pak jednom rukom čvrsto držao stol te je stalno tresao nogom. 

VIDEO Iscurila još jedna snimka neobičnog ponašanja Putina: Je li mu se zdravlje pogoršalo?

Ključne riječi

Komentara 17

PR
prajdali100
19:40 02.06.2022.

Nešto se očito događa i Putin ne izgleda dobro.Ali vide li Ameri Bidena? Čovjek hoda ko robot,senilan je,pobjegnu mu svakakve rečenice pa ga ispravljaju...

5S
505.scrtom
20:25 02.06.2022.

ajme komedije.koji primitivizam i slabost hvatati se za zadnju slamčicu nebili ga se riješili drugim putem, misleći da će doći novi koji im će se klanjati. taj čovjek sigurno nije toliko glup da ne planira što bi moglo biti poslijee njega i tko bi ga mogao naslijediti. da se krivo ne shvati, mada se ovdje već svaka kritika koja nije u skladu sa jednoumljem odmah krivo shvaća. svako želi da ovaj rat što prije završi, logično je, no neki misle da to može bez pregovora proći i istjerati ruse lakoćom koliko god to željeli. malo više realnosti i objektivnosti nebi nikom škodilo. taj rat u ukrajini ili kako neki kažu specijalna operacija je puno kompleksnija nego što neki misle,upravo zato što su te dvije zemlje nekada bile povezane plus pomiješano stanovništvo,kultura,jezik i vjeroispovijest koje je isto ili slično.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:21 02.06.2022.

Neki dan je Biden tražio razgovor s Brežnjevom, ali ni riječi o tome?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije