Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka stranke

Aleksandra Kolarić se vratila u SDP!

Aleksandra Kolarić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
05.06.2017.
u 11:35

- Stranka treba staviti sve glave na kup i početi razgovarati kako riješiti probleme građana - kazala je Kolarić.

Aleksandra Kolarić opet je članica SDP-a

Kako doznajemo od same Kolarić Statutarna komisija donijela je odluku o njenom povratku na temelju njenog zahtjeva za povratak koji je u stranku podnijela još u rujnu prošle godine. 

Trenutno je, kaže, obični član, ali koji želi pokrenuti i ojačati snagu za promjene u SDP-u. - Želim da SDP opet postane stranka za koju se glasa, a toga nema bez dubinskih promjena - kaže Kolarić. Dodaje i da će se zalagati za promjenu Statuta, ali i sve ostale promjene koje su SDP-u potrebne.

- Stranka treba staviti sve glave na kup i početi razgovarati kako riješiti probleme građana. Gotovo je sa spašavanjem vlastitih pozicija u stranci. Bernardić je kroz nekoliko mjeseci pokazao da je s čistkama u stranci gotovo. Sad je ključno da se otvore vrata svima koji su izbačeni ili zbog verbalnog delikta ili zbog toga što su bili protiv odluka lokalnog vodstva ili središnjice -  drži Kolarić. 

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

 

Komentara 59

PR
prarvat
14:30 05.06.2017.

U traganju za jakom osobom ona je možda rješenje. Jedino mora malo suzbiti ego i svadljivost jer katkad iritira a tako ne može privući mase.

KO
komunikolog
11:52 05.06.2017.

Opa, stigla je nova presjednica partije. Aurora i Lenjingrad, i bandiera rosa!

LJ
ljuti_jura
12:35 05.06.2017.

Čestitke Aleksandri, konačno da se unese malo dinamike u naš i i tako učmali politički sistem i bezidejnost, još samo da vrate Jadranku u HDZ mislim da bi samo dobili u dvije supermenke. cure uz vas sam !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije