Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ljutnje

Aleksandra Kolarić poslala poruku kandidatima za šefa SDP-a: 'Sretno vam prepisivanje'

aleksandra kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
29.09.2016.
u 09:01

'Poklanjam im cijeli koncept bez ljutnje. Sve što primijene bit će dobro za stranku i hrvatsku politiku', napisala je Kolarić u statusu

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić predstavio je jučer svoj izborni program. Njegova bivša stranačka kolegica Aleksandra Kolarić reagirala je na Ostojića, ali i druge kandidate te ih prozvala za prepisivanje.

"Dopuštam prepisivanje do mile volje iz dokumenta Platforma Novog SDP-a Ostojiću, Miljeniću, Hajdukoviću, Sobol i LeakovićBit će mi izuzetno drago da prepišu što više mjera iz mojeg dokumenta, koji sam prije godinu i pol predložila kao sastavne elemente modela demokratizacije i modernizacije SDP-a.

Poklanjam im cijeli koncept bez ljutnje. Sve što primijene bit će dobro za stranku i hrvatsku politiku. Bolje je da prepisuju kad već nemaju vlastite ideje.

Bernardić dokument već ima, jer sam dijelove ugradila u njegov program za ZG SDP, kao i u Komadinin program za predsjednika stranke.

Sretno vam prepisivanje drugovi i drugarice! Nadam se da ćete barem 5% obećanih promjena i ostvariti", napisala je Kolarić u svom statusu. 

> > Statut stranke vrijedi za sve pa tako i za Aleksandru Kolarić

Komentara 21

Avatar grbadeva
grbadeva
10:05 29.09.2016.

zaista ne shvaćam da netko toliko često i toliko uporno plasira u medijima svoje osobne ambicije i stavove. Kako se samo uspijeva gospođa Kolarić tako dobro plasirati u gotovo sve medije, a apsolutno je irelevantna u pilitičkom životu. Čak nije ni članica nijedne stranke, nije se kandidirala na izborima, ali sve tiskovine dnevno iznose barem jedan maleni tekst o njoj. Meni ona liči na Paris Hilton, ili Snježanu Mehun. Nitko ne zna što rade, ali uvijek ih ima.

ĆA
ćaćaća
09:51 29.09.2016.

jel ima koji hrvat u tom SDP.u ili su se sad ogolili do srži pa se vraćaju pravom nazivu SDSS..

CR
CROLINDA
09:48 29.09.2016.

Sekularoslavija Građanoslavija - tko ne rješava stvari taj ih prebacuje na potomke - ne može biti napretka bez dekomunizacije i detitoizacije - to nije bavljenje prošlošću nego naprotiv temelj za normalnu budućnost - to je obavezna i više nego prijekoijeko potrebna modernizacija Hrvatske koja već uvelike i sramotno i vrlo štetno kasni i zbog toga je stanje nazadno---------------------- SDP = SKH = bili protiv stvaranja države Hrvatske – protiv osamostaljenja Hrvatske od Šugoslavije a šta je to nego izdaja a plan 21 = jugokomunofilija croatofobija braniteljofobija katolifobija patriofobija patriopatija………. s pendrekom prešli crkveni prag i to protiv hrvatskih branitelja u državi Hrvatskoj – koje li mržnje prema hrvatskoj državi - pa čak je i mašalazločinac Tito znao da je crkveni prag ako ništa drugo granica Vatikana - granica druge države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije