Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Aleksandra Kolarić poslala poruku kandidatima za šefa SDP-a: 'Sretno vam prepisivanje'

'Poklanjam im cijeli koncept bez ljutnje. Sve što primijene bit će dobro za stranku i hrvatsku politiku', napisala je Kolarić u statusu
29. rujna 2016. u 09:01 21 komentara 3062 prikaza
aleksandra kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić predstavio je jučer svoj izborni program. Njegova bivša stranačka kolegica Aleksandra Kolarić reagirala je na Ostojića, ali i druge kandidate te ih prozvala za prepisivanje.

"Dopuštam prepisivanje do mile volje iz dokumenta Platforma Novog SDP-a Ostojiću, Miljeniću, Hajdukoviću, Sobol i LeakovićBit će mi izuzetno drago da prepišu što više mjera iz mojeg dokumenta, koji sam prije godinu i pol predložila kao sastavne elemente modela demokratizacije i modernizacije SDP-a.

Poklanjam im cijeli koncept bez ljutnje. Sve što primijene bit će dobro za stranku i hrvatsku politiku. Bolje je da prepisuju kad već nemaju vlastite ideje.

Bernardić dokument već ima, jer sam dijelove ugradila u njegov program za ZG SDP, kao i u Komadinin program za predsjednika stranke.

Sretno vam prepisivanje drugovi i drugarice! Nadam se da ćete barem 5% obećanih promjena i ostvariti", napisala je Kolarić u svom statusu. 

> > Statut stranke vrijedi za sve pa tako i za Aleksandru Kolarić

Branimir Johnny Štulić
bori se već 4 desetljeća
Javio se bijesan Branimir Johnny Štulić, traži više milijuna eura: 'Nanijeli ste mi neizmjernu štetu'
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
 • Avatar grbadeva
  grbadeva:

  zaista ne shvaćam da netko toliko često i toliko uporno plasira u medijima svoje osobne ambicije i stavove. Kako se samo uspijeva gospođa Kolarić tako dobro plasirati u gotovo sve medije, a apsolutno je irelevantna u pilitičkom životu. Čak nije ... prikaži još! ni članica nijedne stranke, nije se kandidirala na izborima, ali sve tiskovine dnevno iznose barem jedan maleni tekst o njoj. Meni ona liči na Paris Hilton, ili Snježanu Mehun. Nitko ne zna što rade, ali uvijek ih ima.

 • ćaćaća:

  jel ima koji hrvat u tom SDP.u ili su se sad ogolili do srži pa se vraćaju pravom nazivu SDSS..

 • CROLINDA:

  Sekularoslavija Građanoslavija - tko ne rješava stvari taj ih prebacuje na potomke - ne može biti napretka bez dekomunizacije i detitoizacije - to nije bavljenje prošlošću nego naprotiv temelj za normalnu budućnost - to je obavezna i više nego prijeko ... prikaži još!ijeko potrebna modernizacija Hrvatske koja već uvelike i sramotno i vrlo štetno kasni i zbog toga je stanje nazadno---------------------- SDP = SKH = bili protiv stvaranja države Hrvatske – protiv osamostaljenja Hrvatske od Šugoslavije a šta je to nego izdaja a plan 21 = jugokomunofilija croatofobija braniteljofobija katolifobija patriofobija patriopatija………. s pendrekom prešli crkveni prag i to protiv hrvatskih branitelja u državi Hrvatskoj – koje li mržnje prema hrvatskoj državi - pa čak je i mašalazločinac Tito znao da je crkveni prag ako ništa drugo granica Vatikana - granica druge države