Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalozna izjava
Povratak na članak

Vulin na komemoraciji: Alojzije Stepinac bio je ustaški vikar! HDZ: Sramotna izjava

Nakon ovoga postavljaju se dva pitanja. Prvo je hoće li se i ovaj put srbijanska vlada odšutjeti i ne demantirati takav stav svog ministra, a drugo je što će napraviti hrvatska vlada - zapitao se Željko Reiner (HDZ)

Komentari 399

DR
drugPlenky
17:45 21.06.2015.

Četnik se osjeća sigurno na svom terenu, gdje je prijava, što je radio Hrvatski ministar Šipuš nakon ove izjave, što kaže Milanović, što kaže Pusićka

VL
CP
Cviet Prigorja
17:49 21.06.2015.

Vi ste Titovi, Draža je vaš. A jedino što izlazi iz jame Jadovno jesu srpske laži. Alojzije Stepinac - santo subito!

VL
BA
beto_alonso
17:52 21.06.2015.

Najtužnije je što ministar u Vladi Republike Srbije Vulin (vjerojatno porijeklom Hrvat kao i Šešelj pa mora dokazivati svoje velikosrpstvo) nastavlja s ludilom mržnje i zazivanjem novih sukoba. On nakon izjave da Ante Gotovina mora dokazati da nije ustaša nema što tražiti u Hrvatskoj a osobito nije on mjera toga tko će od Hrvata postavljati vijenac žrtvama u Bleiburgu. Njegova politika kao i ona krivokletnika Pupovca (laž o prekrštavanju za vrijeme domovinskog rata) zazivanje je novih sukoba koji su nažalost Hrvatsku bacili 20 godina unatrag i prouzročili stotinu milijardi eura izravne štete. Što se nije sjetio Prijedora i Srebrenice.

VL
AR
aristip
17:54 21.06.2015.

Ovaj očiti govor mrženje prema Hrvatima i Hrvatskoj jednog srbijanskog ministra mora rezultirati njegovim proglašenjem personom non grata (nepoželjnom osobom) u Hrvatskoj. Ako to ova Vlada ne učini onda je očito da ona na sve načine diže nacionalne tenzije kakoo se pred izbore ne bi govorilo o lošem gospodarskom stanju, političkom uhljebljivanju i posljedično tome masovnom iseljavanju iz Hrvatske zbog katastrofalnog nerada ove Vlade.

VL
SI
Sittingbull
17:46 21.06.2015.

Tko je ovog lika uopće pustio na komemoraciju. Zar u Srbiji nemaju nikoga pametnijeg.

VL
KR
Krkan15
18:20 21.06.2015.

Jadna smo mi država kad dozvolimo da nam ovakve spodobe dolaze soliti pamet sa svojim lažima,ma tko je uopće dozvolio da netko ovakav priča na tz komemoraciji.

VL
PL
plotto
18:19 21.06.2015.

U Srbiji su četnički fašisti na vlasti.Najveći dio Vlade i predsjednik su četnici.

VL
GR
grabice
18:05 21.06.2015.

Uglavnom vuline u vašu istoriju mitomaniju i ostale slavne pobede nitko normaln ne obraća pažnju.Sve zasnovano na laži.Pobede se slave lažima,mrtvi se uvijek računaju u stotinama tisuća do milona.A nikad baš nikad ne govorite o svojim zločinima i zločincima kojih je fala bogu kroz povijest bilo.Nikad više Hrvatima nećete držati lekcije i naturati svoje istine NIkad jer sve što ste do sada napravili jelaž,laž i samo laž.Vi s tom laži pljujete i svoje žrtve kojih je na žalost bilo.

VL
BO
borovina1981
17:56 21.06.2015.

Tko je tebe Aleksandre išta pitao????? Istorija, sjedi 1 !!!!!

VL
PA
pavo
18:11 21.06.2015.

Kad je bilo koji Hrvat iz Hrvatske, a kamoli ministar , bilo gdje u Srbiji izjavio za medije nešto upereno protiv bilo kojeg Srbina ili protiv Srbije? Ako netko zna za takov slučaj, neka se javi. Srbi iz Srbije pak redovito u Hrvatskoj javno davaju protuhrvatske izjave.

VL
TA
talijanka
18:01 21.06.2015.

Sta se taj Vulin pjeni,Stepinac-ustaski vikar,mozda bi tvog Drazu trebali proglasiti svecem.Stepinac je vec Svet!!!

VL
GR
grabice
17:56 21.06.2015.

Da vuline da i smisao njegovog postanka i života je da srpska nejać ostane bez kiseonika po mogućnosti u milionima.I to sve izjavljuje ministar četničke vlade,

VL
KA
KAMASUTRA
18:07 21.06.2015.

Ako nakon ove izjave izostane oštra osuda"naše" vlasti smatraćemo to izdajom nacionalnih interesa U slijedećem tjednu vidjeti ćemo tko je za Hrvatsku Osjeća se i lagani bunt u dijelovima lijepe naše koja tradicionalno nije bila naklonjena domoljubnoj opciji Hrvatski narodd uskoro postaje jedna duša i tijelo, Dan dolazi za heroje i sirotinju,dan dolazi da se spase oni koji vjeruju

VL
SV
stjepan v.
18:10 21.06.2015.

ja se pitam zasto hrvatska dozvoljava da ovi iz druge zemlje dolaze u hrvatsku i vrijedjaju hrvate? da sam ja president na ovim komemoracijama bilo bi zabranjen ulaz.

VL
ST
stjepanveliki
18:26 21.06.2015.

Sada ce krenuti cijeli dan izvjesca nacionalnih televizija (hrt,nova rtl)i tiskovnih medijskih kuca (JL,VL,Glas Istre,Novi list,S.Dalmacija)sa komemoracije zrtvama logora Jadovno, a kada je prije nekoliko dana odrzana komemoracija poratnim zrtvama triju naroda (Austrija,Hrvatska i Slovenija) u Hudoj jami,onda tog istogg objektivnog hrvatskog ljevicarskog novinarstva nigdje.Zakljucak:pametnom dosta!!!!!!!!!!!!!!!

VL
BJ
Bjelovar112
17:51 21.06.2015.

acu svrbi

VL
PL
plotto
18:24 21.06.2015.

Srpski ministar može ovako lajati u RH jer iza njega stoji Vesna Pusić,koja neće trepnuti na ovakvu provokaciju,

VL
AA
AAlien
18:58 21.06.2015.

Ovaj je na glas izrekao ono što 99% prisutnih na tom skupu misli. Uključujući ove na vlati.

VL
JU
juma
18:38 21.06.2015.

Gospodin Vulin može o kardinalu Stepincu mislti što hoće, to je njegov stav na koji ima pravo i koji kao i svaki stav više govori o onome tko ga iznosi, nego o blaženome kardinalu. Druga stvar je pak što Republika Hrvatska poziva u goste i to još kao govornike na komemoraciji političare iz susjedne države takvih ekstremističkih stavova koji nam onda po državi šire mržnju i izazivaju nacionalne sukobe. Pravo pitanje je dakle, tko je pozvao gospodina Vulina i s kojom namjerom, budući je isti poznat po svojim ekstremno nacionalističkim stavovima? Kome je sve ovo u interesu, kome je u interesu da dodje do nekontrolirane reakcije s hrvatske strane na ovu bezočnu provokaciju? Kada imate odgovor na to pitanje onda napišite članak, jer nam se u zadnje vrijeme u državi dogadja previše ovakvih stvari da bi bile slučajne.

VL
BA
bakulušić
18:30 21.06.2015.

Ministar Vulin je mlad čovjek i ponavlja ono što su ga stariji naučili. A njegove riječi su dokaz da je Hrvatskoj hitno potrebna istina o Jasenovcu, Jadovnom, Šaranovoj jami, Danici, Bleiburgu, Macelju, Teznu i o svemu drugom. Samo istina donosi pravdu a pravda mir i razumjevanje.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.