Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić:

'Tužan sam i razočaran jer zapadne ambasade nisu spustile zastave na pola koplja'

Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
07.08.2015.
u 09:22

Srpska vlada odluku ambasada da ne spuste zastave protumačila je kao nepoštovanje njihove odluke, ali i diplomatskog protokola

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio je kako je tužan i razočaran što ambasade zapadnih zemalja u Beogradu nisu na Dan žalosti zbog 'Oluje' spustile zastave na pola koplja, piše B92.

Srpska vlada odluku ambasada da ne spuste zastave protumačila je kao nepoštovanje njihove odluke, ali i diplomatskog protokola

SAD, Velika Britanija, Njemačka, Francuska i Italija nakon zajedničkih konzultacija u dogovoru sa svojim vlastima odlučile su ne spustiti zastave na pola koplja.

>> Vojislav Šešelj u Beogradu opet palio hrvatsku zastavu

Komentara 40

DU
Deleted user
10:03 07.08.2015.

...ovim aktom zapadnih ambasada pokazano je gdje se nalazi istina. Ne znam dali su oni u opče svijesni svojih laži i postupaka svoje agresivne diplomacije!?

UZ
uzor10
09:46 07.08.2015.

Bas si ti nekom bitan

WA
wassupp12345
10:06 07.08.2015.

Ahahah, sve svjetske sile i razvijene zemlje vas ne sljive ni pol posto,a na mimohod su poslali izaslanike . Znaju ljudi tko je tko bio u ratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije