Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTAT ISTUPA
Povratak na članak

Stanković: Puno ljudi se javilo s prijedlogom kako spriječiti mržnju u medijima

Optimist sam! - napisao je Stanković.

Komentari 110

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
19:00 15.01.2018.

Za početak maknuti Stankovića iz svih medija !!!

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:43 15.01.2018.

Mržnju u medijima je vrlo jednostavno zaustaviti: maknuti raznorazne stankoviće, nevladine "udruge"....

VL
SA
samograd
19:09 15.01.2018.

Kad je tako u Hrvatskoj loše ima mržnje ,fašizacije i ostalih izmišljotina . Neka mi netko nađe primjere da u susjednim državama Sloveniji ,Srbiji ,Crnoj Gori postoje građani tih zemalja porijeklom Hrvati da prozivaju te države za fašizam i da i da vječito nalaze mržnju ???? Neka mi neko nađe u gore navedenim državama političare Hrvate koji sjede u parlamentu tih država da vrijeđaju te države da su bili aktivni pripadnici vojske koja se borila protiv Srba i Crnogoraca kao što su Stanimirović ,Đakula ( on je aktivni političar) ??Neka mi netko nađe aktivne političare tih zemalja i predsjednike koji su radili za Hrvatsku protiv tih država?? Neka netko nabroji koliko u Hrvatskoj ima radikalnih ultrdesničrskih stranaka ,portala ,novina koje imaju ozbiljne rezultate na izborima ,neku ozbiljnu tiražu . Na sve je dogovor NE POSTOJI !!! Zato imamo provokatore kao što je Stanković koji čačkaju al i tome dođe kraj i postoji hrvatski uškopljeni iskomleksirani narod koji ne vidi dalje od nosa,dopušta da im Stankovići pljuju u lice .

VL
MA
malopivo
18:45 15.01.2018.

isto tako novinari koji izcrcu ili okrecu vijest i tako sire anti hrvatstvo trebaju biti sankcionirani

VL
AL
Albert0007
19:06 15.01.2018.

Nevridaj i nitko te nece vrijedat! To je prijedlog!

VL
BI
bikica7
19:07 15.01.2018.

Stankoviću kako te nije sram,vedriš i oblačiš na HRT i sve radiš kako bi toj istoj Hrvatskoj naudio.Sada se osjećaš ugrožen.Ugroženi smo mi koji godinama trpimo tvoje eskapade i maltretiranja svake Nedjelje.Svoje goste biraš,jedne da bi ih tetošio i dizaoo rejting a druge da ih omalovažavaš i blatiš.Makni se već jednom jer te velika većina hrvatskih građana ne želi na hrvatskoj dalekovidnici.

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
19:01 15.01.2018.

Generatori mržnje su dnovinari kao što su Stanković, Lukićka, vodstvo HND-a, Tomić i ostali kojima je partijski zadatak sijati i generirati mržnju.

VL
DU
Deleted user
19:37 15.01.2018.

Ja mrzim sebe jer dajem 80 KN mjesecno za razne Ace....

VL
DU
Deleted user
18:55 15.01.2018.

Stankovic je ugrozen tako da je njemu sijanje mrznje dozvoljeno.

VL
PR
prajdali100
19:14 15.01.2018.

Ovo je nevjerojatno.Stankovic upucuje ovaj apel !!! Pa vec tri puta gost mu je Mesic,ponovo u dogovorenoj i režiranoj emisiji.Sramota.

VL
DU
Deleted user
18:51 15.01.2018.

tko jos gleda to smece od emisije..tko..sinko..aco..da zivis vanka..vodia bi crtane filmove u mac.donalda..bal.primitivna jugobalkancino..budi sritan..da zivis u hrvatskoj i medju hrvatima..

VL
DU
Deleted user
20:26 15.01.2018.

Sramota je da uprava javne televizije dozvoljava sve ovo. Stanković privatizira emisiju kako bi odabirom gostiju upravo on prvi poticao na govor mržnje. Kada svjesno pozoveš za gosta ishlapjelog starca punog mržnje prema svemu, tko je tu kriv kada nakon takve emisije krene govor mržnje. A to očito i je cilj. A sada, nakon potpaljivanja vatre, licemjerno poziva na mir. Sramotno da uprava to ne vidi.

VL
Avatar niwrad
niwrad
18:53 15.01.2018.

Mržnja je emocija. Emocija je biokemijsko stanje mozga određeno nesvjesnim mehanizmima, te se ne može svjesno kontrolirati pa shodno tome niti sankcionirati. Civilizirana društva(ne današnja zapadna) sankcioniraju atak na život, slobodu, imovinu i dobrobit čovjeka, poput onog kad se nevinom nerođenom djetetu oduzima život poradi komocije odraslog ili kad se rođenom djetetu oduzima pravo na majku, kako bi žena za novac bila inkubator poradi želje dva gay muškarca. Interesantno da ljevičari nikad ne pisnu na to istinsko zlo, ali se dižu na zadnje noge zbog nesvjesnih impulsa u mozgu.

VL
DR
drugzooka
20:29 15.01.2018.

Speedy Gonzales Brzi treba maknuti nostalgičare za fašističkom genocidnom Yugoslavijom, treba maknuti propagandiste i provoditelje poražene srpske fašističke politike Oluujom.

VL
Avatar Croat
Croat
18:58 15.01.2018.

aca kaze "Drž'te lopova "

VL
BA
bakulušić
19:47 15.01.2018.

Predsjednik HND-a Saša Leković nedavno reče da novinari imaju "riječ, ton i sliku". Upravo ono čime se mržnja stvara i prenosi. Riječ, ton i sliku nemaju normalni stanovnici Hrvatske i oni nemaju čime ni stvarati ni prenositi mržnju. Leković jee na taj način olakšao posao saborskim zastupnicima ako odluče poduzeti nešto u vezi stvaranja i prenošenja mržnje i nesnošljivosti. Republika Hrvatska ima ustanove i institucije koje mogu učiniti puno. Vijeće za elektronske medije i saborski Odbor za medije su najpozvaniji. Nažalost, do sada nisu učinili ništa vidljivo osim što se na Bujancu, Čurčiću i njihovimj emisiji dokazivala moć. Koju nemaju hrabrosti pokazati ni na jednom drugom mediju. A baš ti drugi su ključni problem u Hrvatskoj i sredstvo u službi ideja i ideologija koje su strane Hrvatima i Hrvatskoj. To je taj kamen spoticanja i velika smetnja da Hrvatska krene naprijed. Hrvatskoj su potrebni mediji kojima je istina u prvom planu. A tamo gdje je istina, nema mržnje. I tamo nema Stankovića.

VL
DU
Deleted user
20:18 15.01.2018.

Stanković okreće pilu naopako, jer zna da je napad najbolja obrana. Ali to je sramota uprave javne televizije. Jer ne reagiraju kada s namjerom pozove

VL
HR
hrUsrcu
20:23 15.01.2018.

stankovic je dju-bre!!! kao i vecina njegovih gostiju sa kojima zajedno provocira zitelje zemlje od koje uzimaju debele "naknade" u kunama. i za to dju-bre netreba placati pretplatu dok ga se ne makne sa ekrana

VL
DR
drifter
18:55 15.01.2018.

Stankovicu sto kokas koja mrznja govoris javno protiv hrvata branitelja poginuli ratni invalida da je bio gradjanski rat sta si mislio opet ce svi da sute sram te bilo

VL
ST
stjepankovacic101
18:50 15.01.2018.

Aco pun kurac je takvh ko ti plakanja otidi na privatne televizije pa seri koliko hoces

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.