Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMANJE INE

Aldott u poruci zaposlenicima Ine: Najava Vlade je politička poruka, moramo i dalje izvršavati svoje zadatke

Zoltan Aldott
Foto: Marko Prpić/Pixsell
26.12.2016.
u 21:53

"Mi koji u Ini radimo moramo se kao i dosad posvetiti ostvarenju kompanijskih poslovnih ciljeva te i dalje izvršavati svoje radne zadatke"

Predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott u internoj poruci zaposlenicima Ina Grupe komentirao je najave premijera Andreja Plenkovića o mogućnosti otkupa dionica MOL-a.

– Nastavno na namjere Vlade Republike Hrvatske vezane uz mogućnost otkupa dionica MOL-a koje su prenijeli mediji, želim naglasiti kako se u ovom trenutku radi o političkoj poruci – piše Aldott.

– Mi koji u Ini radimo moramo se kao i dosad posvetiti ostvarenju kompanijskih poslovnih ciljeva te i dalje izvršavati svoje radne zadatke – dodaje.

Aldott zaključuje kako će zaposlenike o svim temama važnima za poslovanje pravovremeno izvještavati te da računa na njihov profesionalni pristup i angažman u sljedećem razdoblju.

Podsjetimo, nakon što je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske premijer je na Badnjak sazvao konferenciju za medije i poručio da Hrvatska kreće u otkup dionica Ine.

– Otkupit ćemo cijeli Molov paket Ininih dionica. Učinit ćemo to prema modelu koji smo već razradili, koji je financijski održiv i koji u konačnici neće povećati javni dug RH – rekao je Plenković.

>> Plenković: Vratit ćemo Inu Hrvatskoj! Otkupit ćemo cijeli Molov paket dionica

>> Ina otkrila: Evo pod kojim uvjetima bismo se vratili u Siriju

Komentara 7

Avatar Hazl113
Hazl113
22:10 26.12.2016.

Nije mo jasno kojoj poruci?! Koliko njih je slušalo tu poruku. 75% ljudi ne radi, jer su blagdani. Dajte da je i mi ostali čujemo.

Avatar R & I
R & I
06:14 27.12.2016.

Ja sam samo ljut na stalna bezvezna ideoloska podbacivanja tko je kad sto napravio. Nema smisla gubiti se u tim glupostima. Problem je nastao od onog dana kad je netko u Hrvatskoj pomislio da cete moci zivjeti od rente i usluga i da cete nastali deficit pokrivati beskrajnim zaduzivanjem i rasprodajom imovine. To je pravi problem, a ne tko, kad i kako je prodao INA-u. Mogao je biti i HEP na mjestu INA-e kao sto je mogao biti i HDZ umjesto SDP-a, sasvim je svejedno. Debili i jedni i drugi. A još veća iluzija je da je državno vlasništvo tobožnji garant optimalnog poslovanja. Baš naprotiv. Upravo suprotno. Garant bezakonja, nerada i korupcije na svakom koraku.

VI
VisAVis2
23:37 26.12.2016.

Koji nepametnjaković u 21 st ulaže u naftni biznis! To je prošlost, zastarjela tehnologija, socijalistički mastrodont! Mađarima za dugove po pistupcima (USA i Švica), prepustiti i ostatak naših dionica INE, uredit terminal na Krku za EU prihvat plina te nastavit istraživat i ulagat u čiste izvore i potrošaće energije! (nap: plenki ne spominje koliko smo Molu još dužni (npr. po tom plinskom biznisu), a već bi otkupljiva ono šta nije za prodaju i to tuđim novcem!!!)! Ne bu to tako išlo...)!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije