Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mistični premijer

'Ako vas tuže mračne sile, bankrotirali ste'

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
07.11.2013.
u 11:45

– Ne znam tko je to smislio. Nevjerojatno je. I dobro je da se to mijenja. Prema svima – kazao je Milanović.

Premijer Zoran Milanović danas je na sjednici Vlade hipotetski je govorio o slučajevima u kojima je tuženik morao plaćati takse te su se u njegovom govoru našle čak i "mračne sile".  

– Ako se okupe mračne sile i ako vas sto ljudi tuži, recimo vas kao ministra, vi ste bankrotirali. To je sada bilo moguće – rekao je premijer Milanović na sjednici Vlade o promjeni koju žele donijeti u Zakonu o sudskim pristojbama po kojima ovakva praksa više neće biti moguće. 

>>Milanović: Ovo nije štrajk nego 45 dana zabušavanja

Taksu više neće morati plaćati tuženi ljudi, što je do sada bio slučaj. – Ne znam tko je to smislio. Nevjerojatno je. I dobro je da se to mijenja. Prema svima – kazao je Milanović.

Ključne riječi

Komentara 8

DM
drug marin
13:59 07.11.2013.

Mračne sile, komunističke VLADAJU Hrvatskom na žalost ali Hrvati se više nikada neće dati prevariti medisjkim TEROROM o lopovima i poštenima, mračne komunističke upravljačke sile broje posljednje dane.

Avatar abraham73
abraham73
13:00 07.11.2013.

a ako ja dobijen zeleno svjetlo od Gospoda , onda je armagedon za sve sataniste...

DU
Deleted user
15:12 07.11.2013.

Ministar treba na pregled. Ima li kakav propis po kojem bi netko trebao preuzeti njegov posao ako postane smanjeno uračunjljiv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije