Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Ako vam klizište već treba odnijeti kuću, najbolje je da se to dogodi pred očima premijera

Hrvatska Kostajnica - kuće uništene
Slavko Midžor/PIXSELL
17.03.2018.
u 11:10

Klizište u Kostajnici, srećom, odnijelo je samo kuće. Plenki je odmah obećao nove

SUBOTA, 10.3.

Tragična vijest iz Zagreba. Na odlično označenom željezničkom prijelazu u Maksimiru, Lokomotiva pregazila Dinamo. U Dinamu kažu da su taj prijelaz rutinski prelazili 26 puta. Iz Splita stižu vijesti iz svijeta aeronautike. U 96. minuti istarsko-dalmatinskog tzv. Rapalskog derbija, između Istre i Hajduka, mladi Hajdukov golman Letica je poletio i postigao gol! Usput, gol je postigao glavom, iako neki tvrde da se golmani njome ne služe često.

NEDJELJA, 11.3.

Opet smak svijeta! Tek što su skinuli skije i bacili štapove tv reporteri obuvaju ribarske čizme. Poplava! Potpuno neočekivano, praćena tam-tam bubnjevima tv meteorologa, nakon zime u Ogulinu, poplava je zaprijetila Karlovcu. Tko bi to rekao! Lako je Hrvatskoj Kostajnici, tamo je samo jedna poplava, u Karlovcu četiri! Držimo fige mladim reporterima da poplave potraju do prvih vrućina, jedva čekamo histeriju oko turističkih gužvi na naplatnim kućicama.

PONEDJELJAK, 12.3.

Na saborskoj bojišnici, ponovo borbe. Nekoliko kratkih rafala, po Istanbulskoj konvenciji, ispalio je general Glasnović. Saborski stenogram bilježi generalove besmrtnice o tome kako nakon ratifikacije više neće postojati ni muškarci, ni žene i da se njome ozakonjuje “pedofilija i zoofilija”. “Živimo u udbaško-komunističkom kalifatu!”, uskliknuo je Glasnović i povukao se na pričuvni položaj. Po njemu je zapucao Maras iz SDP-a, ali je, kao i obično, promašio i pogodio Furija Radina.

Hrvatska Kostajnica - kuće uništene
1/36

UTORAK, 13.3.

Ako vam klizište već treba odnijeti kuću, najbolje je da se to dogodi pred očima premijera. Klizište u Kostajnici, srećom, odnijelo je samo kuće. Plenki je odmah obećao nove. Čekamo. Osim u Kostajnici drama i u HDZ-u! Proglašena karantena u središnjici! Kažu, epidemija sinkope! Počelo je s Kovačem, pa preko Margarete Mađerić, uhvatilo i Josipu Rimac. Nitko od njih ne sjeća se da su na presici prije 4 godine zahtijevali ratifikaciju Istanbulske konvencije od ministrice Opačić!

SRIJEDA, 14.3.

Umro je general Petar Stipetić. Mnogi se čude zašto nije dobio niti minutu šutnje u Saboru. Međutim, tu nema pomoći. Stipetić puno toga nije napravio u životu. Recimo, nije imao optužnicu za ratne zločine, a bio je stalno na bojišnici. Nikada se nije bavio politikom. Nije dizao bune, nema kriminalnih repova, živio je u prijeratnom stanu. Umjesto toga, zarobio je 5000 neprijateljskih vojnika, dobio sve bitke, osim jedne koju je izgubio daleko od bojišnice.

ČETVRTAK, 15.3.

Epidemija sinkope u HDZ-u kosi nove žrtve. Nakon što su mahom zaboravili da su se zalagali za ratifikaciju Istanbulske konvencije, danas su šokirani prozivkama Peđe Grbina, koji je, pak, šokiran da je Josipa Rimac na čelu radne skupine koja piše novi Zakon o sprječavanju sukoba interesa. Naime, nitko se u HDZ-u ne sjeća da je upravo Rimac kažnjena od saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, jer u imovinskoj kartici nije prikazala stvarn stanje osobne imovine.

PETAK, 16.3.

Europska unija nedavno je prozvala Vladu RH da ne provodi reforme. Mora da su se danas ugrizli za jezik. Ne samo da se u Hrvatskoj provode reforme, nego se one provode generalno! Evo, npr. MORH. U sklopu paketa generalnih reformi, tamo se uskoro promiče 39 stožernih brigadira u čin generala! Lijepa je to vijest i za hrvatske umirovljenike u vrijeme dok se ruši drugi mirovinski stup, jer svi promaknuti, odavno su u mirovini. Možda neće dobijati mirovine, ali će barem imati više činove.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:11 17.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, ta političarska sinkopa gadna je stvar, jerbo te (ne)djela i izjave iz prošlosti neugodno zaskoče u njagorem trenutku, često kad ti karijera već visi o koncu. To je na svojoj koži najjače osjetio dični gospo'n Blažeković Boki, HNS-ovac srednjocestovnog umjerenja i manekenske prakse, koji si je već sve lijepo bio isplanirao za bezbrižan konzulski žiivot u New Yorku, ali zbog te vražje sinkope jadni Boki jednostavno je zaboravio da je ne tako davno na fejsu rigao vatru i bljuvao žuč protiv predsjednika zemlje u kojoj je trebao biti konzul. I tako mu sve pade u kalnu vodu. Zar ga je sinkopirano pamćenje moglo opakije za*ebat'?! Svatko imalo human jednostavno mora suosjećati s njegovom gorkom sudbinom.

Avatar Abcda
Abcda
12:21 17.03.2018.

Toni, kad vrag slomije nogu, vama je kriv Premijer ( ako je HDZ )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije