Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Ako vam klizište već treba odnijeti kuću, najbolje je da se to dogodi pred očima premijera

Klizište u Kostajnici, srećom, odnijelo je samo kuće. Plenki je odmah obećao nove

Komentari 2

DU
Deleted user
12:11 17.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, ta političarska sinkopa gadna je stvar, jerbo te (ne)djela i izjave iz prošlosti neugodno zaskoče u njagorem trenutku, često kad ti karijera već visi o koncu. To je na svojoj koži najjače osjetio dični gospo'n Blažeković Boki, HNS-ovac srednjocestovnog umjerenja i manekenske prakse, koji si je već sve lijepo bio isplanirao za bezbrižan konzulski žiivot u New Yorku, ali zbog te vražje sinkope jadni Boki jednostavno je zaboravio da je ne tako davno na fejsu rigao vatru i bljuvao žuč protiv predsjednika zemlje u kojoj je trebao biti konzul. I tako mu sve pade u kalnu vodu. Zar ga je sinkopirano pamćenje moglo opakije za*ebat'?! Svatko imalo human jednostavno mora suosjećati s njegovom gorkom sudbinom.

VL
Avatar Abcda
Abcda
12:21 17.03.2018.

Toni, kad vrag slomije nogu, vama je kriv Premijer ( ako je HDZ )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.