Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES B. FOLEY

Pobjeda republikanaca osjetit će se na svim razinama: Spremaju osvetu, planiraju i istragu o Bidenovom sinu

10.11.2022.
u 12:10

Implikacije 8. studenog osjetit će se na svim razinama. U političkom smislu, republikanci će tražiti mandat za usvajanje ambicioznog zakonodavnog programa. Očekuje se kako će njihovi prioriteti uključivati mjere za jačanje južne granice, poticanje proizvodnje energije iz fosilnih goriva i smanjenje financiranja u nekim područjima.

Ključne riječi

Komentara 37

BI
billynik
12:21 10.11.2022.

Biden zaštitio demokraciju, alo, do kada će te propadati?

Avatar Tombstone
Tombstone
14:40 10.11.2022.

Kak sad??? Pa do jucer ste pisali I pobijedi demokrata, porazu Republikanaca....I ko pijani plota drzite se bidena i Trumpa koji su ovdje puno manje bitni. Bitno je prvenstveno maknuti pelosi a s tim I tlaib, omar, aoc I ostalee iz kongresnih odbora. Njihovo muslimansko I tzv. socijalizam njihovo su pravo, ali ne smiju biti vodilja US politike prema zemlji I svijetu. Istraga protiv huntera bidena nece biti osveta, nego ce napokon krenuti nesto sto je dugo blokirano od strane demokrata. A kaj se tice samog bidena I njegovog eventualnog opoziva nece se morati traziti porno glumica koje je uvrijedio prije 20 godina ili porezne kartice (sto bi doduse kao I kod pelosi, clinton itd bilo vrlo zanimljivo) nego ce se izbacio s podatcima sto je napravio kao predsjednik ali I kao clan kongresa u zadnjih 10ak godina I koje su poslijedice toga I u USA I u svijetu.

LU
Lu13
14:13 10.11.2022.

Pobjedom Republikanaca zaustavio bi se rat u Ukrajini...Demokrati = ratovanje,ali svaki puta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?