Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đapić okuplja desnicu

'Ako je ikada bio trenutak za zatomljivanje egoizma, sad je'

Anto Đapić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
12.07.2016.
u 13:46

Ako je ikada bio trenutak zatomljivanja vlastitih taština i egoizama među vodećim ljudima pravaško-demokršćanske orijentacije, onda je to upravo sada, poručuje Đapić.

Stranke pravaške i demokršćanske orijentacije okupljaju se i planiraju zajednički izlazak na parlamentarne izbore. Stvara se, tako, hrvatski nacionalni savez sa obnovu Hrvatske. Priopćio je to Anto Đapić, čelnik stranke Desno

- Četiri stranke već su se odlučile na zajednički nastup, tri stranke o zajedničkom nastupu odlučuju na svojim tijelima, a s još nekoliko njih se razgovara - izvijestio je Đapić. Poziva sve stranke slične orijentacije na "zatomljivanje vlastitih taština i stvaranje snažne alternative političkim opcijama koje su dovele Hrvatsku na rub ponora".

- Sve naše razlike i problemi iz naše političke i životne prošlosti nevažni su i potpuno nevrijedni u odnosu na odgovornost koju imamo za izbore u rujnu.

Ako je ikada bio trenutak zatomljivanja vlastitih taština i egoizama među vodećim ljudima pravaško-demokršćanske orijentacije, onda je to upravo sada. Razgovorima treba pristupiti bez ikakvih preduvjeta sa samo jednim ciljem: sjesti i dogovoriti se - poručio je Anto Đapić.(slš)

Komentara 11

ML
Mladen63
15:31 12.07.2016.

Evo ga opet...dugo ga nije bilo!!! Mili mi se saborska placa...:)

IH
ivan.horvat031
15:11 12.07.2016.

Po koji puta Ante zvani Anto okuplja desnicu. Ante, zar ti nije više dojadilo.

DU
Deleted user
17:06 12.07.2016.

to i takovo vodstvo ne ulijeva bas povjerenje hrvata vidljivo od 91 nadalje ,ko .gdje .i zasto i o kakovim se trgovinama radilo i de su zavrsili oni koji su osnivaci te i takove stranke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije