Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ljudske resurse

Agrokor: U tijeku izbor savjetnika o čemu odlučuje vjerovničko vijeće

Agrokora predvođena Antom Ramljakom, uz pomoć konzultanata tvrtke Alix Partners, pripremila je nacrt prijedloga nagodbe Agrokora
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
26.01.2018.
u 11:52

Trošak savjetnika platit će Agrokor odlukom vjerovničkog vijeća", odgovorili su iz Agrokora

Iz Agrokora su danas kazali da je u tijeku proces u kojem članovi Privremenog vjerovničkog vijeća biraju svoje financijske, pravne i savjetnike za ljudske resurse te napominju da o odluku o tome ne donosi izvanredna uprava nego vjerovničko vijeće.

Izvanredna uprava ne donosi odluke o angažiranju tih savjetnika, koji će raditi za članove vjerovničkog vijeća. Ta odluka je na vjerovnicima i oni je još nisu donijeli, poručuju iz Agrokora.

"Vjerovnici se moraju dogovoriti vezano uz budućnost Agrokora, a odabrani savjetnici im trebaju pomoći u procesu postizanja nagodbe. Trošak savjetnika platit će Agrokor odlukom vjerovničkog vijeća", odgovorili su iz Agrokora na upit Hine.

Jutarnji list danas donosi da su u Agrokor stigle ponude globalnih headhunting kompanija za posao traženja šest menadžera novog Agrokora i to Egona Zehnedera, Pedersen&Partnersa, Korn Ferryja i Heidrick Strugglesa, te iznosi da će pronalazak nove uprave koštati 5,8 milijuna kuna.

Agrokora predvođena Antom Ramljakom, uz pomoć konzultanata tvrtke Alix Partners, pripremila je nacrt prijedloga nagodbe Agrokora
1/24

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije